Πάτρα: Ενθουσίασε το κοινό ο "Καρυοθραύστης" με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ - ΦΩΤΟ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩτου Δήμου Πατρέων ,παρουσιάζοντας τον  Καρυοθραύστη,σε σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη.

Η γιορτή των παιδιών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη12 Δεκεμβρίου 2017στοκατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.Τα παιδιά του κέντρου , οι πρωταγωνιστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μία δύσκολη αλλά και τρυφερή μουσικοθεατρική παράσταση που συγκίνησε τους μικρούς και μεγάλους θεατές. Το χειροκρότημα επισφράγισε την εξαιρετική προσπάθεια της  Κλάρας, του Καρυοθραύστη , των χορευτών,  των αφηγητών που μαζί με τα παιδιάτου Ε1 τμήματος  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών και όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την χριστουγεννιάτικη γιορτή, σκόρπισαν απλόχερα συναισθήματα χαράς και δημιουργίας .

Τα Σκηνικά και τα Κοστούμια ήταν της  Βάλιας Ψωμιάδη η Κίνηση του Νίκου Λυμπεράτου,  αφηγήτρια ήταν η  Πέτρα Μαυρίδη, στο τραγούδι η Μαρία ΡούτσηΣτο πιάνο ήταν η OlenaFedko στα κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος, λαούτο έπαιξε ο  Γιώργος Παπαγεωργίου. Φιλική Συμμετοχή: Ανδρέας Τερζής. Μαζί με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ έπαιξαν  τα παιδιά του  Ε1 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών .

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδηςμέλη του συμβουλίου του Οργανισμού, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας Ανδρέας Τερζής και τα μέλη του συμβουλίου του θεάτρου Μαίρη Νικολάου, Μαριάννα Σταματιάδου, Γιώργος Σουβαλιώτης μαζί με τους εργαζόμενους του κέντρου , τους γονείς των παιδιών και φίλους του θεάτρου, έδωσαν το παρόν στην χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή που σφραγίζει το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας των παιδιών του ΚΟΜΑΙΘΩ, με το θέατρο επιβεβαιώνεται ότι η  τέχνη φέρνει τον άνθρωπο σε ισορροπία με το κοινωνικό του περιβάλλον και τους δίνει την δυνατότητα να έρχονται  κάθε χρόνο λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που επιθυμούν.

Ευχαριστούμε πολύ την χορογράφο Κατερίνα Αναλυτή, την χορεύτρια Σάντυ Πατσαούρα

img_0004.jpg

img_0008.jpg

img_0047.jpg

img_0060.jpg

img_0074.jpg

Διαβάστε επίσης