Ελένη Κρίτα: Το «Παρά πέντε» σκεφτόμουν ότι μπορεί να κοπεί στα πρώτα πέντε επεισόδια

Η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στις αναμνήσεις της από το «Παρά πέντε».

Μιλώντας στο περιοδικό My Tv, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρχικά είχε αμφιβολίες για την επιτυχία της σειράς λόγω του ιδιαίτερου χιούμορ, ενώ η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ήταν πιο αισιόδοξη.

Παρά τις προκλήσεις, η σειρά άφησε ανεξίτηλες αναμνήσεις, με την Ελένη Κρίτα να θυμάται έντονα τις ευχάριστες στιγμές και τα απαιτητικά γυρίσματα.

«Το "Παρά πέντε" σκεφτόμουν ότι μπορεί να κοπεί στα πρώτα πέντε επεισόδια. Όταν διάβασα το σενάριο, ξετρελάθηκα. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά φοβήθηκα επειδή είχε σουρεαλιστικό χιούμορ. Ήταν μία παρέα από περίεργους και διαφορετικούς ανθρώπους, η οποία μπορεί να μην ενδιέφερε το κοινό. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν σίγουρη ότι θα πάει καλά η σειρά και με καθησύχαζε. Δεν είμαι καλή στις προβλέψεις και πάντα κρατάω μικρό καλάθι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι πάρα πολλά και όμορφα πράγματα. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε αυτή τη σειρά και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα».

Τέλος, εξήγησε τι είναι αυτό που κρατάει από τη σειρά. «Θυμάμαι έντονα πάρα πολλές σκηνές, τα γέλια που κάναμε αλλά και το πολύ τρέξιμο και τα πολύωρα γυρίσματα. Το "Παρά πέντε" είναι μια δουλειά που όλους μας μάς έχει σημαδέψει», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ