ΕΛ.ΑΣ. - 28η Οκτωβρίου: Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου στη Δυτική Ελλάδα

Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28ης Οκτωβρίου 1940», στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις για την εκφώνηση του πανηγυρικού.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, πραγματοποίησε χαιρετισμό ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τιμούμε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και η εκφώνηση του πανηγυρικού, αποτελεί από την Ελληνική Αστυνομία τον ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες, που αγωνιστήκαν και έπεσαν υπέρ της Πατρίδας. Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη»

5_0.jpg

Την εκδήλωση στην Πάτρα, παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Θεόδωρος Τσάτσαρης, οι Βοηθοί του κ. Γενικού, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κακούσης και Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Πλέσσιας, ο Βοηθός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Νούσης,  οι Διοικητές, οι Υποδιοικητές, οι Αξιωματικοί και αντιπροσωπείες αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού Yπηρεσιών της Πάτρας.

Η εκφώνηση του πανηγυρικού πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνόμο Ά Χρήστο Κουτσουπιά του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

6_0.jpg

4.jpg

1_2.jpg

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ