ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμβάσματα χιλιάδων ευρώ από Καθολική Μητρόπολη σε πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας-Πώς καλύφθηκαν χρέη γνωστού επιχειρηματία νυχτερινής διασκέδασης της πόλης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

To tempo24.news αποκαλύπτει σήμερα, σημαντικές πληροφορίες στον απόηχο της υπόθεσης έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος, που έθεσε στο στόχαστρο δύο υψηλόβαθμα μέλη της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος και πέντε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας, είχε συσσωρεύσει χρέη χιλιάδων ευρώ σε στοιχηματισμό σε πρακρορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα χρέη, στο σύνολο ή μερικώς, εξοφλήθηκαν με τέσσερα εμβάσματα τα οποία κάλυψε Καθολική Μητρόπολη της χώρας. Πρόκειται μάλιστα για εμβάσματα τα οποία ανέρχονταν σε ποσά από 10.000 έως 15.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Πρακτορείων είχαν εκφράσει σε συνομιλητές τους έντονα παράπονα για το ύψος των οφειλών του συγκεκριμένου επιχειρηματία και μάλιστα η υπόθεση είχε συζητηθεί ευρέως σε κύκλους όμορους του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Τελικά φαίνεται οτι τα χρήματα πληρώθηκαν με συγκεκριμένα εμβάσματα από Καθολική Μητρόπολη, την οποία για ευνόητους λόγους το tempo24.news δεν αναφέρει καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος. 

Ωστόσο, γίνεται γνωστό οτι μόλις η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε, οι ιδιοκτήτες που την συνέδεσαν τόσο με τον επιχειρηματία όσο και με την προέλευση των εμβασμάτων που είχαν λάβει, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να έχουν νομική αλλά και λογιστική κάλυψη. 

Άγνωστο είναι αν οι λογαριασμοί των συγκεκριμένων έχουν δεσμευτεί. Αξιόπιστη πάντως "πηγή" του tempo24.news αναφέρει πως οι λογαριασμοί αυτοί ελέγχονται εξονυχιστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ