Νίκος Κουρκούλης: «Αν είναι οριστικός ο χωρισμός με την Κέλλυ Κελεκίδου, θα το πω»

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Ποια είναι όμως, η αλήθεια;

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και απάντησε σε αυτές τις φήμες λέγοντας πως αν ο χωρισμός είναι οριστικός, θα το πει:

 

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια, όσο είμαστε μαζί με την Κέλλυ, ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν με το χαρτί του διαζυγίου. Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο εγγύς μέλλον ή και αργότερα, αν υπάρξει κάτι το οποίο να είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω κάποια πράγματα γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κάτι για να πω προς τα έξω στον κόσμο. Μέχρι στιγμής αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου».

Τα σχόλια στο Happy Day 

Στη συνέχεια η παρέα του Happy Day σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Κουρκούλη με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει: «Ουσιαστικά, ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχεται για πρώτη φορά ανοιχτά ότι βρίσκεται σε διάσταση. Από τότε που φύγανε στην Αυστραλία, και εκεί υπήρχε χωρισμός, και ζήσανε ξεχωριστά 1,5 χρόνο, βλέποντας συνεντεύξεις και των δυο, μιλούν κι εκεί για προβλήματα, ποτέ δεν έχουν κρύψει ότι είχαν προβλήματα».

«Πολύ σοβαρή και ώριμη στάση γιατί στην ουσία δε διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ακούγονται αλλά, δεν επιβεβαιώνει. Λέει πως ό,τι κι αν έχει γραφτεί, και το ξέρει ότι γραφτεί, όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Και ό,τι άλλο έχω να πω, το λέω στο σπίτι μου, στο κοντινό μου περιβάλλον και τα παιδιά μου. Δεν κλείνει τα αυτιά του σε αυτά που ακούγονται, ξέρει τι ακούγεται. Δεν τα διαψεύδει αλλά δεν τα επιβεβαιώνει. Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.