Δυτ. Ελλάδα: Εισβολή κουκουλοφόρων ληστών σε σπίτι ηλικιωμένης - Την χτύπησαν και άρπαξαν χρυσαφικά που φορούσε

Τον απόλυτο… εφιάλτη ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των δύο ληστών της αντίκρισε χθες το βράδυ μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Επιτάλιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες -δύο στον αριθμό- φαίνεται πως είχαν στήσει… καραούλι και «μπούκαραν» στο σπίτι της ηλικιωμένης όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία, τη χτύπησαν και στη συνέχεια τη λήστεψαν.

Οι ληστές -που όπως μαρτυρούν τα στοιχεία- περίμεναν για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι, μέχρι να φύγει η γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη και φορώντας κουκούλες στα πρόσωπά τους για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους αλλά και γάντια στα χέρια τους για να μην αφήσουν ίχνη, μπήκαν στο σπίτι της ανήμπορης γυναίκας και της άρπαξαν τα χρυσαφικά που φορούσε και το έβαλαν στα… πόδια.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία με τα έμπειρα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι το γεγονός πως οι δράστες περίμεναν για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, χωρίς κανείς από το χωριό να αντιληφθεί το… παραμικρό, παρά το γεγονός πως το σπίτι της βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Επιταλίου.

patrisnews.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ