Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί και σκέφτονται το μέλλον. Η πολιτικός μίλησε και για τα προσωπικά της, σε συνέντευξη που έδωσε.

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης μετρούν 8 χρόνια σχέσης και παραμένουν ερωτευμένοι. Η παρουσία της πολιτικού στη βουλή τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων είχε γοητεύσει τον Διαμαντή Καραναστάση. Το 2015 μάλιστα της είχε στείλει ένα mail που εκείνη ποτέ δεν διάβασε. Ένα χρόνο μετά, το 2016 έρχεται η πρώτη τους συνάντηση. Γίνονται ζευγάρι και ο χρόνος όπως φαίνεται, έκανε τη σχέση τους πιο δυνατή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θανάση Πάτρα για την εκπομπή Weekenders στον ΑΝΤ1 ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Διαμαντή Καραναστάση.

«Έχω κινηθεί νομικά για δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Ο Διαμαντής μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό mail που όμως δεν διάβασα στην αρχή. Μου έγραφε: σας ευχαριστώ που υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου ως πολίτης και ως καλλιτέχνης», περιγράφει η πολιτικός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή. Θα το δούμε», επισημαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Θα είχε αλλάξει ο κόσμος εάν είχε γίνει η βούληση του λαού το 2015. Έκτοτε ματαιώθηκε η ελπίδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κυβέρνηση και ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας παραβίασαν τη λαϊκή βούληση. Με τον Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναμιλήσουμε ποτέ στο μέλλον.

Συναγωνίζεται με τον Μητσοτάκη τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε φως στο πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει σε άλλα σημεία της συνέντευξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ