Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ

Με ένα μήνυμα, που ραγίζει καρδιές, η αρραβωνιαστικιά του Τζορτζ Μπάλντοκ αποχαιρετά στα social media τον αγαπημένο της, χαρακτηρίζοντάς τον «αδελφή ψυχή» και «τέλειο μπαμπά».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, στην ηλικία των 31 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης, αφού πνίγηκε στην πισίνα του – αφήνοντας πίσω την συντετριμμένη -πλέον- σύντροφό του Annabel Dignam και τον ενός έτους γιο τους Brody .

Η ίδια έγραψε: «Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας.

«Με ολοκλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου.

«Είσαι εδώ μαζί μου με το χαμόγελο, το γέλιο και τον τρόπο που σου μοιάζει ο Μπρόντι.

«Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω έναν τρόπο για τον Μπρόντι. Το υπόσχομαι.

“Σ’ αγαπώ για πάντα και πάντα G.”

Η οικογένειά του αποκάλυψε επίσης ότι ο αστέρας του ποδοσφαίρου, που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό, επρόκειτο να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χθες Πέμπτη για να γιορτάσει τα γενέθλια του παιδιού του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία διαπίστωσε ότι πνίγηκε με τραγικό τρόπο ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Τζορτζ ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδελφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε όσους σε λάτρευαν από τις κερκίδες.

Θα θυμόμαστε για πάντα τις ξεχωριστές αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις μέσα από τον όμορφο γιο σου. Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντί γι’ αυτό θρηνούμε την απώλειά σου.

Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου δύσκολο να διαβάσουμε τον τεράστιο αριθμό των αποχαιρετισμών που γράφτηκαν από εκείνους που γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους που επηρέασε τη ζωή τους

Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπάς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το πένθος μας.