Δήλωση υπέρ του Χάρη Δούκα

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος, π. Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας, Μέλος Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής σημείωνει:

Η Ελλάδα αξίζει μια νέα αρχή—μια ελπίδα και προοπτική για όλους. Στις 13 Οκτωβρίου, ο προοδευτικός κόσμος έχει την ευκαιρία να καθορίσει την πορεία του μέλλοντος μας.

Στον πρώτο γύρο, οι πολίτες εστίασαν στην ανάγκη για αλλαγή πολιτικής, συλλογική ηγεσία, και μια νέα προοπτική που ξεφεύγει από τη στασιμότητα.

Επιδιώκουν ένα ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που θα επανασυνδεθεί με τις ρίζες του, που θα υποστηρίξει τις προοδευτικές δυνάμεις και θα μειώσει τις κοινωνικές ανισότητες, δίνοντας πάλι ζωή και πνοή στην ύπαιθρο και τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση. Με ενεργειακή Δημοκρατία και προστασία της εργασίας και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Αυτή η αναγέννηση απαντά στις ανάγκες μια κοινωνίας που οι ανισότητες διευρύνονται, και η μεσαία τάξη όπως και ο αγροτικός κόσμος περιθωριοποιούνται.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να δώσει πνοή ανάτασης σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που το διαμόρφωσαν. Για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα για μια Εθνική Ενότητα. Είναι καιρός να πράξουμε αποφασιστικά, να συμμετάσχουμε ενεργά και να ενδυναμώσουμε τη φωνή της βάσης που ζητάει αληθινή αλλαγή. Με καθαρές κουβέντες.

Έτσι, οι πολίτες απάντησαν στο ερώτημα που προέκυψε μετά τις ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ και 300.000 μέλη και φίλοι που προσήλθαν στις κάλπες, απάντησαν θετικά. ΝΑΙ χρειαζόμαστε ΑΛΛΑΓΗ.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Πρέπει να τερματίσουμε τις συνθηκολογήσεις και τους συμβιβασμούς. Ας πούμε όχι στα συμφέροντα που επιχειρούν να καθοδηγήσουν τον λαό. Ας επιλέξουμε ένα μεγάλο, ενωμένο, ανανεωτικό και πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

Ο Χάρης Δούκας είναι το πρόσωπο που συμβολίζει αυτή την αλλαγή. Με σθένος και πίστη στις αρχές μας, μπορούμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε—μια χώρα δικαιοσύνης, ισότητας, και προόδου απέναντι στην κοινωνική και οικονομική κατάπτωση που επιφέρει η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στην Υγεία, την Παιδεία, τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα και τον Αγροδιατροφικό Τομέα αλλά και την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής με δίκαιη Πράσινη Μετάβαση.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ας προχωρήσουμε μαζί!