Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στον Open Διασυλλογικό Αγώνα «ΝΗΡΙΚΟΣ 2024»

ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Στην Λυγιά Λευκάδας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2024, ο Open Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας «ΝΗΡΙΚΟΣ 2024» στις κατηγορίες Optimist και Ilca 4.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και σε αυτόν συμμετείχαν  92 αθλητές από 10 Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους της Δυτικής Ελλάδας.

 Οπως αναφέρει ο Ι.Ο.Πατρών σε ανακοίνωση του:

"Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές μας Αργυρός Ιωάννης στην κατηγορία ILCA4 και Αργυρός Λεωνίδας, Καρακαπιλίδης Ιορδάνης- Παντελεήμων, Ματθαιόπουλος Μάριος, Πολυχρονόπουλος Ιωάννης - Τηλέμαχος και Ρόζου Βασιλική, στην κατηγορία Optimist, με τον προπονητή Αριστοτέλη Κουλουμπή – Καλογερόπουλο.  

Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν αυτό το διήμερο στην Λευκάδα, έγιναν συνολικά 3 έγκυρες ιστιοδρομίες, 2 για την κατηγορία Optimist και 1 για την κατηγορία ILCA4

Οι αθλητές του Ι.Ο.Πατρών κατάφεραν να δείξουν καλό αγωνιστικό πνεύμα και ικανοποιητικά αποτελέσματα κυρίως τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, παρά τη βροχή και τις άκυρες κούρσες, τις οποίες «επέβαλλε» ο άστατος καιρός.

Στην γενική κατάταξη ILCA4 ο Αργυρός Λεωνίδας κατετάγη 7ος σε 33 συμμετοχές και στην κατηγορία Optimist, ανάμεσα σε 59 συμμετοχές, ο Ματθαιόπουλος Μάριος 14ος, ο  Αργυρός Λεωνίδας 22ος, ο Πολυχρονόπουλος Ιωάννης – Τηλέμαχος 23ος, ο Καρακαπιλίδης Ιορδάνης- Παντελεήμων 26ος και η Ρόζου Βασιλική 39η.

Την αποστολή συνόδευε και ο έφορος Τριγώνου, Αργύρης Πετράτος καθώς και γονείς των νεαρών αθλητών, τους οποίους ο Όμιλός μας για μια ακόμη φορά ευχαριστεί για την συνδρομή τους.

Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές του Ομίλου μας, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, συμμετείχαν αγωνιστικότητα και χαρά Open Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐα «ΝΗΡΙΚΟΣ 2024»

Μέγας χορηγός Ι.Ο.Πατρών Super Cargo! "