Στέφανος Κασσελάκης: Ο Θέμης Μουμουλίδης ζήτησε από την Επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή του

Καζάνι που βράζει είναι για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην βουλευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Θέμη Μουμουλίδη να στέλνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Θέμης Μουμουλίδης στην επιστολή με την οποία ζητάει την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη, χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις, κατηγορώντας, μεταξύ άλλων, τον υποψήφιο πρόεδρος ότι κατάργησε στην πράξη τη συλλογικότητα.

«Οι ηγέτες εκλέγονται για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν» αναφέρει με νόημα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Εξηγώντας την απόφασή του να προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε λόγο για «μία δύσκολη αλλά ηθικά επιβεβλημένη απόφαση. Έρχεται μάλιστα σε μία στιγμή που καθένας μας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρόκειται για απόφαση που δεν προσμετρά σκοπιμότητες και ισορροπίες, αλλά προτάσσει τον σεβασμό και την ηθική αποκατάσταση χιλιάδων ανθρώπων».

Τη ίδια στιγμή, χαρακτήρισε πρωτοφανής τη σημερινή εικόνα παρακμής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, συμπληρώνοντας πως το κόμμα «κινδυνεύει όχι μόνο να μεταλλαχθεί σε κάτι ξένο προς κάθε έννοια Αριστεράς, αλλά να αποχωριστεί και κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας».