Μαρινέλλα: Έθεσε εκτός τον Χρήστο Μάστορα από τη συναυλία της στο Ηρώδειο

Ο τραγουδιστής δεν πήγε στην πρόβα

Μία μεγάλη συναυλία αναμένεται να δώσει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου. Σήμερα το πρωί (24/9) η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της, ανέφερε ότι η σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα πήρε την απόφαση να θέσει εκτός από την πολυαναμενόμενη μουσική βραδιά τον Χρήστο Μάστορα.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, η Μαρινέλλα πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, αφού ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε την μεγάλη τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί να είναι στο τελικό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να είναι στη συναυλία!».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νίκος Γεωργιάδης σε χθεσινό (23/9) ρεπορτάζ του στο «ΟΚ!», έκανε γνωστό πως: «Μια αδιαθεσία κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών δημιουργώντας μεγάλο άγχος στην 86χρονη τραγουδίστρια, η οποία με μεγάλη λύπη πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία η οποία μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να μαγνητοσκοπηθεί για πιθανή τηλεοπτική μετάδοση.

Εξάλλου άλλος χρόνος δεν υπήρχε καθώς είναι γνωστό ότι η Μαρινέλλα την παραμονή κάθε συναυλίας της κάνει αυστηρά αφωνία, οπότε η πρόβα της Δευτέρας ήταν ουσιαστικά η τελευταία και η πιο σημαντική».

 

ΠΗΓΗ