Σάκκαρη: «Με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά θα γυρίσουν τα πράγματα»

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε ότι δεν στάθηκε απόψε στο ύψος των περιστάσεων στον αγώνα απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου, όμως δηλώνει σίγουρη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

«Προφανώς και δεν ήταν υψηλό το επίπεδό μου», είπε στη συνέντευξη τύπου η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. «Ήταν πολλά τα αβίαστα λάθη. Νομίζω ότι το επίπεδό μου δεν είναι αρκετά καλό, διότι κάποια πράγματα δεν έχουν δουλευτεί πολύ τους τελευταίους έξι μήνες με όλες τις αλλαγές. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνω restart, να δουλέψω ξανά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν πολύ δομημένοι, με όλες τις αλλαγές. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσουν τα πράγματα και θα είναι ξανά καλά».

Ρωτήθηκε και αν σκέφτηκε ή είδε καθόλου το πρώτο ματς που έπαιξε με τη Ραντουκάνου στο US Open. «Δεν θα το έλεγα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Έπαιξε καλά σήμερα και αυτό είναι. Απλά δεν ήταν καλή εμφάνιση από πλευράς μου. Νομίζω ότι ξεκίνησα λίγο νευρικά το ματς, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν κέρδιζα τα δύο πρώτα γκέιμ. Θα ήταν κάτι τεράστιο για εμένα».

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ