Πένθος στην Ηλεία για την τραγωδία στα Τέμπη – Χωρίς μουσική η εστίαση, σε καταλήψεις μαθητές

Η Ηλεία πενθεί για την τραγωδία στα Τέμπη.  Σύμφωνα με ανακοίνωσή του σωματείου εστίασης Πύργου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν χωρίς μουσική, ενώ παράλληλα οι μαθητές των σχολείων προχωρούν σε καταλήψεις.

Η ανακοίνωση του σωματείου έχεις ως εξής: «Κατόπιν του τραγικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, τα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας σήμερα 1/3/2023 αποφάσισαν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική ως το ελάχιστο φόρο προς όλες αυτές της άδικες απώλειες.

 

Το ΔΣ του Σωματείου εστίασης Διόνυσος Πύργου αποφάσισε να ακολουθήσουν την παραπάνω κίνηση ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης σε όλες αυτές της οικογένειές που αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους».

Στο μεταξύ σε  κατάληψη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη έχουν προχωρήσει οι μαθητές σχολείων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι μαθητές όλων των γυμνασίων και λυκείων στην πόλη του Πύργου τελούν υπό κατάληψη, ενώ έχουν ακολουθήσει και οι μαθητές στο ΓΕΛ Κρεστένων και το γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας.