Όταν ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν... "προπονητής" στην Παναχαϊκή! Τα γυρίσματα της δημοφιλούς διαφήμισης με τον αξέχαστο "Αγαπούλα" στην Πάτρα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΑΝΆΜΝΗΣΗ

Με αφορμή το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, ο συνάδελφος Δημήτρης Σαρρής, μας θύμισε μια ωραία ανάμνηση, όταν ο αξέχαστος ηθοποιός βρέθηκε στην Πάτρα για την εξαιρετικά επιτυχημένη διαφήμιση, όπου έγινε παίγνωστος ως "αγαπούλας". 

Εντονο ήταν το Πατρινό στοιχείο στο σπαρταριστό διαφημιστικό σποτ του SDNA στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο αείμνηστος και αγαπητός σε όλους «αγαπούλας» και το οποίο προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ρόλος του Τάκη Σπυριδάκη, ήταν αυτός του... εξομολογητή, και αυτόν του διαιτητή.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής, σκηνοθέτης ήταν ο Πατρινός Τότης Φαφούτης. 

Σον ρόλο του προέδρου πρωταγωνιστούσε ο Πατρινός, Ηρακλής Τζαβέλας. Ολοι "οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στο σποτ είναι επίσης από την Πάτρα και συγκεκριμένα από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, από τον Δαβουρλή Κ. ’92 και από άλλες ερασιτεχνικές ομάδες. Αξιο αναφοράς ακόμα το γεγονός ότι στο σποτ ξεχωρίζει και ο ρόλος του ποδοσφαιριστή της Αχαϊκής, Νίκου Αποσκίτη, ο οποίος δείχνει και τις θεατρικές του ικανότητες", σημειώνει ο Δ. Σαρρής.

"Φιλικότατος ο Τάκης Σπυριδάκης, φωτογραφήθηκε με όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Παναχαϊκής, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα ... διαβασμένος για την ιστορία της Παναχαϊκής, κάνοντας αναφορά στις παλιές καλές εποχές με Δαβουρλή και Ρήγα. Είχε, μάλιστα την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους της διοίκησης της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής", μας θύμισε ο συνάδελφος.

πηγή φωτο: axaia soccer

 

Διαβάστε επίσης