Συγκλονισμένη η δυτική Ελλάδα από την τραγωδία - Αύριο οι κηδείες των δύο Σμηνιτών σε Δοκίμι και Στρογγυλοβούνι - Σπαρακτικά τα μηνύματα στο facebook - "Καλό παράδεισο αδερφέ μου.. Να χαμογελάς εκεί ψηλά" - ΦΩΤΟ

ΈΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Αύριο Παρασκευή συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στους δύο αδικοχαμένους νεαρούς. Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Ζαχαράκη θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 10.30. Η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα θα τελεστεί στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου στις 12.00.

Ο άτυχος Λεωνίδας Χολέβας

 «Και πως να δώσεις κουράγιο στην οικογένεια που σε έχασε?? Πως αυτη η μανα να καταλάβει οτι έγινες άγγελος στον ουρανό?? Πρόσεχε τους όλους απο κει ψιλά που πηγές…. Καλο παράδεισο να χεις αγοράκι μου», «Καλο παραδεισο αδερφε μου.. Να χαμογελας εκει ψηλα.. Σε αγαπαμε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε», «Καλο παραδεισο αδερφε μου … εισουν αλανι απο τα λιγα δεν θα σε ξεχασω ποτε θα μας λειψεις» δεκάδες φίλοι αποχαιρέισαν τον 19χρονο Λεωνίδα στο προφίλ του στο facebook που γέμισε με σπαρακτικά μηνύματα. 

Ο αδικοχαμένος Λεωνίδας Ζαχαράκης

Για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πολεμική Αεροπορία: 

«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ