Την Κυριακή 2 Ιουλίου τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ νομού Αχαΐας απόλαυσαν μονοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα που ξεκίνησε από το Νυδρί της Λευκάδας και παρέπλευσε, με στάσεις για μπάνιο και φαγητό, τις ακτές της Λευκάδας αλλά και τα νησάκια γύρω από αυτήν. Σημειώνεται ότι το κόστος της εκδρομής-κρουαζιέρας κάλυψε εξ ολοκλήρου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ομοιόμορφη εμφάνιση των εκδρομέων-μελών του Συλλόγου με λευκά τζόκεϊ που έφεραν το σήμα του Συλλόγου Συνταξιούχων και ήταν χορηγία της εταιρείας αναψυκτικών «Λουξ».
Τέλος θα πρέπει να υπογραμμιστεί η ευγενική πράξη των μελών του τοπικού Συλλόγου οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδρομής συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία και θα προσφερθούν στο ίδρυμα «Μέριμνα».