Άλμα Ζωής: Ενημερωτική εκδήλωση και Κλινική εξέταση στη Νοσηλευτική Μονάδα Νοσημάτων Θώρακος

Σήμερα στις 5 το απόγευμα

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ»Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με την Νοσηλευτική Μονάδα Νοσημάτων Θώρακος Γ.Ν.Πατρών, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης  για τον  καρκίνο του μαστού και κλινική εξέταση  για το προσωπικό στη Νοσηλευτική Μονάδα Νοσημάτων Θώρακος, σήμερα Τετάρτη και ώρα 17:00. Αμέσως μετά την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση μαστού από τον Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών κο Δημήτρη Κούκουρα.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
η κα Μαρία Πέγιου, Κοινωνική Λειτουργός, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, με θέμα «Οι παράγοντες που αποτρέπουν τις γυναίκες από τον προληπτικό έλεγχο» και
η κα Πάκυ Καραλή, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

 

Διαβάστε επίσης