Το "Αλμα Ζωής" έκοψε την πίτα του ΦΩΤΟ

 

Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι εργαζόμενες του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, υποδέχθηκαν μέλη, φίλους και συμπολίτες, που προσήλθαν αθρόα στην,  γι’ άλλη μια φορά, πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2023, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο MY WAY HOTEL AND EVENTS.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος, κ. Αγγελική Στεφανάκη ευχαρίστησε όλους για την στήριξη τους και υποσχέθηκε ότι το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ με την ίδια επιμονή και το ίδιο πείσμα, θα συνεχίσει και το 2023, να στηρίζει, να βοηθά, να αγωνίζεται, να παρεμβαίνει, να διεκδικεί και να ενοχλεί, να ενημερώνει, να επιμορφώνει, να νοιάζεται…
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το πλήθος του κόσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη, ο Αντι/ρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, οι Αντιπερ/ρχες Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίων Ζαΐμης και Οικονομ. Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, κ. Ανδρέας Φίλιας.
Παρευρέθησαν επίσης οι  βουλευτές κκ Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσωνας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξόπουλου, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου και ο κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, εκπροσωπώντας τον Ανδρέα Κατσανιώτη.
Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας κα Βίβιαν Σαμούρη.
Παρέστησαν επίσης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννης Καρβέλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημιου Πατρών, κ. Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπρύτανης κ. Διονύσης Μαντζαβίνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Άννα Μαστοράκου, οι γιατροί- συνεργάτες του Συλλόγου και μέλη της Επιστημονικής του Επιτροπής, κ. Δημήτρης Κούκουρας και κα Αθηνά Χριστοπούλου, πολιτευτές και Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Κοινων. Φορέων της περιοχής.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη,  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος.


Η βραδιά συμπεριελάμβανε και απονομή τιμητικών διακρίσεων σε σημαντικούς ανθρώπους, που συνεισφέρουν, καθένας με τον τρόπο του, στο έργο του Συλλόγου.
Απονεμήθηκαν και ειδικές διακρίσεις, που καθιερώθηκαν από φέτος, στην μνήμη των πολυαγαπημένων μας Λιολιώς Κολυπέρα, προέδρου επί 17 χρόνια του Συλλόγου και της πρόσφατα χαμένης, αφοσιωμένης εθελόντριας του Συλλόγου, Σίας Κεπενού, ως εξής:
-Τιμητική Διάκριση Εξέχουσας Κοινωνικής Προσφοράς «Λιολιώ Κολυπέρα»: στην εθελόντρια και μέλος του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας κ. Άσπα Κονταξή, για την γενικότερη προσφορά της στην κοινωνία της Πάτρας.
- Τιμητική Διάκριση Εξέχουσας Εθελοντικής Προσφοράς «Σία Κεπενού»: στην εθελόντρια του συλλόγου, κ. Ελευθερία Θεοδωροπούλου.
Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού ευχαριστεί θερμά όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης:
Για την προσφορά γλυκισμάτων και την γενικότερη συμμετοχή της στην διοργάνωση της βραδιάς : Την κα Ηρώ Δημητροπούλου.
Για τη ονειρική διακόσμηση του χώρου: Την «Rogdaki Events Trademark» και την κα Αννα-Μαρία Ρογδάκη.
Για την προσφορά χυμών και αναψυκτικών: Το Δίκτυο Εμπορίας και Διανομής Ποτών  Κωνσταντόπουλος ΑΕ και προσωπικά τον κ. Θόδωρο και την κα Βάσω Κωνσταντοπούλου.
Για τη ζεστή φιλοξενία: Το ξενοδοχείο «MY WAY HOTEL & EVENTS» και τις κες Διονυσία και Σοφία Στεφανοπούλου.
Για την προσφορά της βασιλόπιτας: Το ζαχαροπλαστείο «Πλέγας», το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Μυλωνάς Grande», το ζαχαροπλαστείο «Λοτσάρης» και το αρτοποιείο – φούρνος  «ARTISSIMO».
Για τα φλουριά της βασιλόπιτας: Τα κοσμηματοπωλεία «Ceramis Handmade- Ελένη Νικολοπούλου-Μαρινάκη», «Σπείρα - Κουζίου Αθηνά», «Αναστασία Σιμιγιάτου» και «Spiros Katraouras Jewels».
Για τα δώρα της κλήρωσης: Το ταξιδιωτικό γραφείο «Margelis Travel Services», το ξενοδοχείο «Filoxenia Hotel & Spa», το κοσμηματοπωλείο «Spiros Katraouras Jewels», το κατάστημα «COCO-MAT», το Bar & Restaurant «ΤALKS», το ξενοδοχείο «Αχίλλειον», το κατάστημα «COCO-MAT», το ξενοδοχείο «Alkyon Resort Hotel» και το ταξιδιωτικό γραφείο του κ.Γιώργου Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ