Λαφαζάνης: Δεν θα αφήσουν δεξιό για δεξιό που να μην προτείνουν για το ΕΣΡ

«ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»

Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και επεσήμανε τόνισε ότι η κυβερνητική πρόταση για τον Β. Πολύδωρα για τη θέση της προέδρου του ΕΣΡ υπήρξε και «άστοχη» και «ευτελής αντιπερισπασμός».

«Μετά τον Τσίπρα που πρότεινε τον Β. Πολύδωρα ως πρόεδρο του ΕΣΡ, ήρθε ο... συνέταιρος Βασίλης Λεβέντης, για να προτείνει έναν εκ των Σταύρου Δήμα και Ανδρέα Ανδριανόπουλου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης για να συνεχίσει λέγοντας:

«Έτσι που πάνε δεν θα αφήσουν δεξιό για δεξιό που να μην προτείνουν στην προεδρία του ΕΣΡ, μέχρι κάποιος να τους κάτσει... Μητσοτάκη θέλοντος. Η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της είναι για γέλια και για κλάματα. Πρόκειται για κατάντημα».

Επιπλέον, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «το σημερινό τηλεοπτικό σκηνικό είναι αναξιόπιστο και φέρει βαρύτατες ευθύνες για το κατάντημα της χώρας. Από τότε που εισέβαλαν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην τηλεόραση προκλήθηκε μεγάλη ζημιά στη χώρα και ποδηγετήθηκε η πολιτική ζωή. Διαμορφώθηκε μια τηλεοπτική ολιγαρχία. Αυτή η κακοδαιμονία συνεχίζεται ως σήμερα. Ο τηλεοπτικός χώρος χρειάζεται μια βαθιά δημοκρατική αλλαγή».

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα οδεύει στο τέταρτο μνημόνιο: «Η Ελλάδα διανύει πρωτοφανώς τον ένατο χρόνο βαθιάς ύφεσης. Η τραγωδία αυτή δεν έχει κανένα προηγούμενο σε όλο τον πλανήτη. Πολύ περισσότερο που δεν φαίνεται και καμιά ελπίδα στον ορίζοντα. Το δράμα είναι ότι η χώρα, μετά το τρίτο, οδεύει με βεβαιότητα στο τέταρτο μνημόνιο. Η είσοδος του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα δεν θα συνοδευθεί μόνο, μετά το 2018, με κάποιου είδους ανώδυνη και εντελώς ανεπαρκή παρέμβαση στο ελληνικό χρέος αλλά κυρίως με ένα νέο μνημόνιο που θα περιέχει τις σκληρές απορυθμίσεις και νέες μειώσεις στο αφορολόγητο, τον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις, τα οποία προτείνει το ΔΝΤ».


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ