Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στην Κάτω Αχαΐα

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων δημοτών βάζει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να επαναλειτουργήσει οικονομικό κατάστημα στην Κάτω Αχαΐα.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της «συρρίκνωσης» των υπηρεσιών, η ΔΟΥ Κάτω Αχαΐας είχε μεταφερθεί στην Γ ΔΟΥ Πάτρας με αποτέλεσμα, οι φορολογούμενοι της δυτικής Αχαΐας να υποχρεώνονται σε … ταξίδια προκειμένου να κάνουν ακόμα και τις πιο απλές συναλλαγές τους.
Κατόπιν σχετικού αιτήματος της δημοτικής αρχής και επαφών του δημάρχου με στελέχη του υπουργείου, η υπηρεσία πλέον θα λειτουργήσει και μάλιστα σύντομα.
Η λειτουργία του οικονομικού καταστήματος στην Κάτω Αχαΐα, ψηφίστηκε ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως λέει στη ΓΝΩΜΗ ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ήταν απαίτηση όλων των πολιτών και προς σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η δημοτική αρχή.
«Δεν μπορούσε κάποιος να κάνει ολόκληρο ταξίδι, να αφήσει τις δουλειές του για να εξυπηρετηθεί στην Πάτρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε στην έδρα μας το κατάστημα το οποίο μάλιστα σύντομα θα λειτουργήσει, με δύο υπαλλήλους, όπως δεσμεύθηκε το υπουργείο», συμπληρώνει ο κ. Νικολάου.
Και πρόσθεσε: «Μετά το κατάστημα του ΙΚΑ, το δημόσιο ΙΕΚ και το Τμήμα Ασφαλείας, έχουν όλοι κατανοήσει ότι, η Κάτω Αχαΐα δεν μπορεί να απομονώνεται από τις νευραλγικές υπηρεσίες, οι οποίες εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας».
Η υπηρεσία θα στεγαστεί σε γραφεία που έχουν παραχωρηθεί στο νέο Δημαρχείο.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ