Πάτρα: Λαμπερά εγκαίνια για τον πολυχώρο αισθητικής, ομορφιάς και ευεξίας “Αλάβαστρον”

στην ερμού 23

Με ένα λαμπερό πάρτι έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής , ομορφιάς και ευεξίας “Αλάβαστρον” που βρίσκεται στην καρδιά της Πάτρας (Ερμού 23) την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Πλήθος καλεσμένων είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους καλαίσθητους χώρους, καθώς και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Η βραδιά συνοδεύτηκε από ωραία μουσική, πλούσιο μπουφέ και ποτό, ενώ ήδη από το πρωί της ίδιας ημέρας ο πολυχώρος Αλάβαστρον παρείχε:
Δωρεάν υπηρεσίες μανικιούρ με 25% έκπτωση στις παροχές της επόμενης επίσκεψης (με περιθώριο εξάντλησης της προσφοράς στα πλαίσια ενός μήνα)
Ενώ την ίδια ημέρα ο επίσημος αντιπρόσωπος των Ultrasun and Dr Muller, των κορυφαίων εταιριών στην Ευρώπη με μηχανήματα Solarium / Collagen έκανε την επίσημη παρουσίαση του υπερσύγχρονου μηχανήματος Beauty Light Therapy machine. Το μηχάνημα για το οποίο έγινε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση στη Seoul πριν από τρεις μήνες, βρίσκεται στον σύγχρονο χώρο ομορφιάς και είναι το πρώτο μηχάνημα Πανελληνίως. Συνδυάζοντας τρεις ευεργετικές πηγές φωτός προσφέρει ανανέωση, αναζωογόνηση, αντιγήρανση και σύσφιξη της επιδερμίδας και υπόσχεται ένα μοναδικό τρόπο βελτίωσης της υγείας και της ομορφιάς σας.
Ο πολυχώρος “Αλάβαστρον” άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Πάτρας με την υπόσχεση να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Τρεις μήνες μετά με όπλα του την υψηλή αισθητική, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έχει ήδη δημιουργήσει νέες προοπτικές στον τομέα περιποίησης, ομορφιάς και ευεξίας.
Μασάζ με αιθέρια έλαια, Solarium με μηδενική ακτινοβολία, μηχάνημα αντιγήρανσης και σύσφιξης, περιποιήσεις προσώπου καθώς και άκρων με βιολογικά και οικολογικά προϊόντα, σε συνδυασμό με τις καλαίσθητες εγκαταστάσεις, υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
Γιατί η ομορφιά σας είναι υπόθεση “Αλάβαστρον”.
Διεύθυνση Ερμού 23, Πάτρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2613 021514

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ