Σε εξέλιξη η θεατρική περίοδος Οκτώβριος - Δεκέμβριος για το Θέατρο Λιθογραφείον - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

1ο Μέρος

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με κεντρικό άξονα την δοκιμασία των ανθρωπίνων σχέσεων και την ελπίδα μέσα από τον σπαραγμό, προετοιμάστηκε για την Τρίτη περίοδο λειτουργίας του θεάτρου, υπό την ευθύνη του  Δημήτρη Τουλιάτου και των συνεργατών του στην ομάδα πολιτισμού area 51

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στους ίδιους άξονες, με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, με επιλογή σημαντικών μετακλήσεων, αλλά και προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικές, εταιρικές, επιστημονικές κλπ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το κοινό της πόλης μας που ανταποκρίνεται με τόση θέρμη στις επιλογές και προτάσεις μας.

Άλλωστε αυτό είναι και ο μοναδικός υποστηρικτής και κριτής μας.

programma_lithografeion_2016-17_1.jpg

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους του Θεάτρου και το Πολιτισμού που επισκέπτονται στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας από όλες τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Πέρα από την σταθερή προσπάθεια για χαμηλό εισιτήριο, ειδικές εκπτώσεις κλπ, φέτος προετοιμάσαμε και την «Θεατροφιλική Κάρτα» προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα στους φίλους του θεάτρου να παρακολουθήσουν περισσότερες θεατρικές παραστάσεις, με ακόμα χαμηλότερο εισιτήριο.

Θα κυκλοφορήσει ένας μικρός αριθμός καρτών (99), για περιορισμένο χρονικό διάστημα (από 17 μέχρι 30 Οκτωβρίου) και ο κάτοχός της θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει 7 θεατρικές παραστάσεις της περιόδου 2016 – 2017, στο Θέατρο Λιθογραφείον, μόνο με 50 €, ενώ παράλληλα θα έχει προτεραιότητα και στις sold out παραστάσεις μας.

Το κόστος ανά παράσταση δηλαδή για τους κατόχους, θα είναι περίπου 7€

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάρτα, τα πρόσθετα πλεονεκτήματα και ειδικές εκδηλώσεις για τους κατόχους της «Θεατροφιλικής Κάρτας» του θεάτρου Λιθογραφείον, σύντομα με ειδική ανακοίνωση και από την σελίδα του θεάτρου στο facebook.

 

Οκτώβριος

«Αγγελική» των Fly theatre

Μετά τη συμμετοχή τους για πέμπτη φορά στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι fly theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επιστρέφουν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους "Αγγελική", το οποίο παρουσιάζεται στο Θέατρο Νέου Κόσμου και φιλοξενείται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Λιθογραφείον για 2 μόνο παραστάσεις, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, 9:30 μμ.

 

 

«Άρης Βελουχιώτης: το Δίλημμα»

Ντοκιμαντέρ του Φώτου Λαμπρινού

veloyhiotis.jpg

Για τα 72 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης μας.

Κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ, η μορφή του πρωτοκαπετάνιου του EΛAΣ, Άρη Bελουχιώτη!
Μέσα από τη δική του ιστορία, η ταινία αφηγείται τον αγώνα του EAM και του EΛAΣ κατά τη γερμανική κατοχή, και παράλληλα τη μοναχική πορεία του Bελουχιώτη, μετά τη Συμφωνία της Bάρκιζας, μέχρι τον τραγικό του θάνατο.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 8μμ

 

«Γεγονότα στη Φώκαια, 1914»

Ντοκιμαντέρ των  Ανιές Σκλάβου & Στέλιου Τατάκη

Τον Ιούνιο του 1914 ο Φελίξ Σαρτιώ, Γάλλος ερασιτέχνης αρχαιολόγος, πραγματοποιούσε ανασκαφές στην Παλαιά Φώκαια της Μ. Ασίας. Άθελα του γίνεται μάρτυρας μιας παραστρατιωτικής επιχείρησης που είχε ως αποτέλεσμα το διωγμό χιλιάδων Ελλήνων από την περιοχή. Μαζί με τους συνεργάτες του, καταφέρνουν να σώσουν και να φυγαδεύσουν πολλούς Έλληνες. Αυτός ο πρώτος διωγμός του 1914, παρέμεινε στη λήθη έως το 2005 που ο ιστορικός φωτογραφίας Χάρης Γιακουμής, ανακάλυψε στο Παρίσι το ξεχασμένο φωτογραφικό αρχείο και τα κείμενα του Σαρτιώ.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί  με την παρουσία των συντελεστών, σε συνεργασία με το « Κοινοτικόν»

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 8 μμ

 

Νίκος Παναγιωτόπουλος, «Γραφικός χαρακτήρας»,

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο 

nikos_panagiotopoylos.jpg
Γραφικός χαρακτήρας μια συλλογή από 67 μικρές ιστορίες, 
από εκείνες που ξεπηδούν απρόσκλητες όπως όταν ξεφυλλίζεις το άλμπουμ με τις οικογενειακές φωτογραφίες.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Κρίστυ Κουνινιώτη, μεταφράστρια-πολιτιστική συντάκτρια της εφημερίδας «Πελοπόννησος».
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 8 μμ
 

«Φαρμακεύτρια», του Θεόκριτου

Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΡΙΑ είναι μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία, μια σκηνική ιεροτελεστία, ένα τελετουργικό με μαγγανείες, μαγικά βοτάνια, εκλεκτούς βακχικούς -και όχι μόνο- ήχους, που κινείται σε psysical theater προσεγγίσεις.

farmakeytria.jpg

Το κοινό γίνεται κοινωνός μιας ζωντανής τελετής αρχαιοτραγωδιακής μαγείας!

Η Βάσια Βασιλείου παραληρεί και εκστασιάζεται επί σκηνής και μέσα από κινησιολογικά μοτίβα επιχειρεί να μετουσιωθεί στη θεοκρίτεια Σιμαίθα και το αρχέτυπο θηλυκό, την αιώνια Γυναίκα ως ερωμένη (Σελάνα) - μάγισσα (Εκάτη) - θεά (Άρτεμις), αφού ο εραστής της Δέλφης την έχει εγκαταλείψει για κάποια άλλη.

Στο πλαίσιο του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας Θεσμός Αρχαίου Δράματος

Τρίτη 18 & Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, 9:30 μμ

 

«Εργαζόμενα κορίτσια», του Φρανκ Μακ Γκίνες

Η Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πάτρας (Θ.Ο.Ε.Π.Π.), παρουσιάζει το κοινωνικό έργο του Φρανκ Μακ Γκίνες «Εργαζόμενα κορίτσια»,

Σκηνοθεσία- μουσική επιμέλεια, Διονύσης Βούλτσος. 

Με τους: Μαριετίνα Βαρβαρίγου, Γιάννης Γκοτσόπουλος, Άννυ Λαμπροπούλου, Κίρα Μουμλάντζε, Αναστασία Ντρίζη, Μάσιγκα Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνο Τρίγγος.

Από Πέμπτη 20 έως Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, 9:30 μμ

 

«Ρωμαίος & Ιουλιέτα», του Μποστ

romaios_kai_ioylieta.jpg

Η σπαρακτικά ρομαντική κωμωδία του Μποστ, αποτελεί την πρώτη παραγωγή του Θεάτρου για την περίοδο 2016 - 2017

Ο Μποστ, όπως και ο Ρωμαίος του, επιμένει να επιστρέφει από την εξορία στην οποία η πνευματικά άνυδρη εποχή μας τον σπρώχνει και με το βιτριολικό του χιούμορ, την ρομαντική αθωότητα και την αυθεντική του λαϊκότητα, καταφέρνει να ενώνει διαρκώς τα νημάτια της ψυχής μας.

Κατεδαφίζοντας ταυτόχρονα κάθε κοινωνική και γλωσσική υποκρισία, κάθε μικροαστική απάθεια.

Και, σαν μικροπαίδι απορεί, θυμώνει, επιμένει, γελά και ελπίζει!

Σκηνοθεσία: Μαίρη Σιδηρά

Με τους: Μαρία Καλλιαμβάκου, Σπύρο Κανελλάκη, Ευάγγελο Μιχάλη, Τζούλια Ροδοπούλου και Ηρακλή Τζαβέλα

Μαζί τους, στο πιάνο, ο Ηλίας Γομάτος

Σκηνικά: Μαρία Αλανιάδη

Κοστούμια: Θεοδώρα Τσούλου

Μουσική: Ηλίας Γομάτος

Κίνηση: Χορογραφίες Κατερίνα Αναλυτή

Φωτισμοί: Παναγιώτης Λαμπής

Επιμέλεια προγράμματος: Σάκης Τσιόκανος

Κατασκευή σκηνικών: Αντώνης Μπαρμπέτας

Τεχνική επιμέλεια: Ανδρέας Σκουλίδας

Παραγωγή: area 51

Έναρξη παραστάσεων Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, 9:30μμ

Για 12 παραστάσεις κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 9:30 μμ

και κάθε Κυριακή στις 8μμ

 

Νοέμβριος

«ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» του Στέφανου Δάνδολου

Η παρουσίαση γίνεται με την συνεργασία των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου, Γωνιά του Βιβλίου - Παπαχρήστου

Τετάρτη 2  Νοεμβρίου 2016, 8 μμ

 

«Η αρρώστια της νιότης» του Φέρντιναντ Μπρούκνερ 
Σκηνοθεσία: Δ. Λάλος .

Ο Δημήτρης Λάλος μας συστήνει έναν κόσμο γεμάτο νεανικό πάθος και ερωτικό εκτροχιασμό, όπου τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας έχουν τον πρώτο λόγο. Μια παρέα φοιτητών Ιατρικής εξερευνά τα όριά της, φλερτάροντας με το θάνατο και την καταστροφή, προετοιμάζοντας άθελά τους το έδαφος για τα κηρύγματα της εθνικοσοσιαλιστικής ναζιστικής ιδέας.

Παίζουν:
Ξένια Αλεξίου, Τάσος Δέδες, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κρίστελ Καπερώνη, Χριστίνα Μαριάνου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ουσίκ Χανικιάν

Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, 9:30μμ 

 

«Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ
Σκην: Γιώργος Νανούρης Με την Λένα Παπαληγούρα
Μαζί τους ο Λόλεκ

katerina.jpg

Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστέφει για 3η φορά στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον.

Στις δύο πρώτες φορές το σύνολο των παραστάσεων ήταν sold out, ενώ υπήρξαν και αλλεπάλληλες παρατάσεις.

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο και τον Λόλεκ να την συνοδεύει μουσικά επί σκηνής live.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Γιώργος Νανούρης

Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, 9:30μμ

Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, 9:30μμ

 

Βασίλης Αλεξάκης «Το κλαρινετο»

Ο σημαντικός έλληνας συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης στην κεντρική μας σκηνή.

vasilis_alexakis.jpg

Συνομιλεί με το κοινό, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου –Παπαχρήστου.
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, 8 μμ

 

Δεκέμβριος

«Γύρισε Πίσω», της Χριστίνας Σαμπανίκου

gyrise_piso.jpg

Η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου, μετά την επιτυχημένη τους συνάντηση στη μαύρη κωμωδία «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη», ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν με άπλετο κέφι, χιούμορ και φαντασία το κωμικό, μελλοντολογικό θρίλερ «Γύρισε πίσω».

Σκηνοθεσία: Bίκυ Αδάμου
Με τους: : Βίκυ Αδάμου, Θανάση Ζερίτη, Χριστίνα Σαμπανίκου.

Πέμπτη 1, Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, 9:30μμ

 

Αυγούστου Κορτώ,  «Μικρό χρονικό τρέλας»

Ο Αύγουστος Κορτώ και πάλι κοντά μας για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, από τις  Εκδόσεις Πατάκη και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου –Παπαχρήστου

mikro_hroniko_trelas.jpg

«Στις 28 Δεκέµβρη του 2008, στις τρεις τα χαράµατα, ο µεγαλύτερος φόβος µου έγινε πραγµατικότητα: κατά το κοινώς λεγόµενον, τρελάθηκα.

Στο βιβλίο αυτό έγραψα όλα όσα θυµάµαι, χωρίς ν’ αλλάξω τίποτα και µην κρατώντας τίποτα κρυφό. Γιατί χάρη σ’ αυτές τις αδιανόητες µέρες κατάφερα, µες στα συντρίµµια του µυαλού µου, να βρω έναν νέο εαυτό και τον δύσκολο δρόµο που οδηγεί στην ψυχική γαλήνη.

Κι ενώ η ιστορία µου µοιάζει µοναδική, το τέρας της ψυχικής αρρώστιας και του φόβου που σκορπάει είναι κοινό για όλους µας, όπως και το θηρίο της αγάπης και της κάθε ανθρώπινης δύναµης.

Γιατί η ψυχή µας δεν είναι φτιαγµένη ν’ αρκείται στη δυστυχία».

 
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, 8 μμ
 
 
«ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ» ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

H Χάρις Αλεξίου ξανανεβαίνει στη σκηνή, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.

h._alexioy_heirografo.jpg

Η συγκλονιστική μουσικοθεατρική παράσταση, μετά τον θρίαμβο της πρώτης χρονιάς και την δεύτερη περίοδο στην Αθήνα, έρχεται στην Πάτρα για 2 μόνο παραστάσεις Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.

 

Πέτρος Τατσόπουλος “Γκαγκάριν- ο κόσμος από χαμηλά ”.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος και πάλι στο θέατρο Λιθογραφείον, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του  βιβλίου από τις Εκδόσεις ΟΞΥ

tatsopoylos_gkagkarin.jpg

Με πόλο έλξης το Gagarin 205, το μαγαζί του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράφει ένα συναρπαστικό non fiction novel και αναλαμβάνει να μας αφηγηθεί την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας, όπως δεν θα την διδαχτούμε ποτέ στα σχολεία.  Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου – Παπαχρήστου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, 8 μμ

 

Lost Bodies, live!

Οι Lost Bodies , στην κεντρική μας σκηνή

lost-bodies.jpg
Το ιστορικό συγκρότημα που μετρά 30 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή φημίζεται για τις σπάνιες εμφανίσεις του. Οι συναυλίες του δομούνται γύρω από το σαρκαστικό στίχο, την punk διάθεση, το πειραματικό στοιχείο και την άμεση επικοινωνία με το κοινό.
Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από industrial, trip-hop και post-punk ήχους μέχρι funk και avant-garde στοιχεία, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, 10:00μμ

 

«Για την Ελένη» του Μάνου Καρατζογιάννη

Με την Μαρία Κίτσου

gia_tin_eleni_maria_kitsoy.jpg

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της, στο πλαίσιο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, το Φεστιβάλ Αθηνών και τον καινούργιο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις,  η παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» με την Μαρία Κίτσου στον ομώνυμο ρόλο και τον Σπύρο Κυριαζόπουλο, η παράσταση παρουσιάζεται στην κεντρική μας σκηνή. για 2 μόνο μέρες Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

 
Η παράσταση που είχε ως θέμα τον βίο της γνωστής ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, η οποία δολοφονήθηκε από την Εθνική Πολιτοφυλακή κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών, είναι βασισμένη στο γνωστό βιβλίο του Μάνου Ελευθερίου, διασκευασμένη από τον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Καρατζογιάννη.

Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

 
Sma Rag Da, live!

sma_rag_da_2.jpg
H Sma Rag Da επιστρέφει (για λίγο) στην πόλη της για ένα ξεχωριστό live με τραγούδια από την δισκογραφία της, αλλά και μοναδικές διασκευές, με το ιδιαίτερό της ύφος
(Ημερομηνία και λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σύντομα)
 
Tζένη Χειλουδάκη: «Μαύρη βίβλος»

Την… απαγορευμένη «Μαύρη Βίβλο» της παρουσιάζει η Τζένη Χειλουδάκη στην κεντρική μας σκηνή

tzeni_heiloydaki.jpg

Το βιβλίο που έχει γνωρίσει ήδη 13 εκδόσεις,  κυκλοφορεί από την anima εκδοτική και η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του βιβλίου –Παπαχρήστου.

mayri_vivlos.jpg

Η Τζένη Χειλουδάκη θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
(Ημερομηνία και λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν)
 
Ακολουθούν
«ΟΙΔΙΝΟΥΣ», του Θανάση Τριαρίδη

Σκηνοθεσία: Λάζαρος Γεωργακόπουλος,

Αν ο μυθικός Οδίπους οφείλει το όνομά του στα πρησμένα πόδια του (οιδί-πους) καθώς ο ίδιος ο πατέρας του τον σημαδεύει ως βρέφος για να τον οδηγήσει στον θάνατο, ο Οιδίνους του εν λόγω έργου είναι αυτό που έχει ένα ανεξέλεγκτα πρησμένο μυαλό (οιδί-νους).

Ένα εφιαλτικό ψυχολογικό θρίλερ όπου ο Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή συναντάει το Ποιος φοβάται την Βρίτζίνια Γουλφ του Έντουαρντ Άλμπι. Ή (και) ένα έργο για την αφύσικη συνθήκη της οικογένειας, για τον ανυπόφορο εαυτό, για τις παραισθητικές ταυτότητες της Δύσης, για την άβυσσο της ακατανόητης αγάπης.

Με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και την Ευτυχία Γιακουμή

 

«Το Σακάκι που Βελάζει» από την ομάδα seven eleven
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Νότης Παρασκευόπουλος
Η ομάδα seveneleven , μετά την θριαμβευτική «Δωδεκάτη Νύχτα» επιστρέφει στο Λιθογραφείον με την κωμωδία «Το Σακάκι που Βελάζει» του Βούλγαρου θεατρικού συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ, σε νέα μετάφραση και με την επίσημη υποστήριξη της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Αθήνα. Γραμμένο το 1976, "Το Σακάκι που Βελάζει" παραμένει επίκαιρο, με τη διαχρονική γραφή του συγγραφέα να ταιριάζει, 40 χρόνια αργότερα, απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα.

Χρησιμοποιώντας ως κύρια θεματική τη μάστιγα της γραφειοκρατίας και με όχημα την Οδύσσεια του Ιβάν Αντόνωφ μέσα σ’ έναν Δημόσιο Οργανισμό, ο Στρατίεβ σπάει τους κανόνες της λογικής που μέσα στο κρατικό σύστημα φαντάζει ως κάτι παράλογο και ανίσχυρο.

Παίζουν: Πάνος Καλαντζής, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Δημήτρης Μαμιός, Νότης Παρασκευόπουλος, Τάσος Τζιβίσκος

sakaki_poy_velazei.jpg

Δεύτερη παραγωγή θεάτρου, Εαρινής περιόδου
Ομάδα  Αποφοίτων Δραματικής Σχολής ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
Σκηνοθεσία: Ελένη Μποζά
Η καταξιωμένη σκηνοθέτης και πρώην υπεύθυνη της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Ελένη Μποζά επιλέγει και σκηνοθετεί ομάδα των πρώτων αποφοίτων της σχολής, σε μια παραγωγή μας που θα κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2017 στην κεντρική μας σκηνή και στην συνέχεια θα παρουσιασθεί στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Έναρξη προετοιμασίας παραγωγής Νοέμβριος 2016
 
Στο στάδιο του προγραμματισμού και της οριστικοποίησης ημερομηνιών βρίσκονται ακόμα 8 θεατρικές παραστάσεις, 4 μουσικές εκδηλώσεις, 4 προβολές και 2 παρουσιάσεις βιβλίων
Παράλληλα προγραμματίζεται και 5ήμερος κύκλος εκδηλώσεων αφιερωμένων  στο σύγχρονο χορό, με παραστάσεις, προβολές και εργαστήριο.
Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων αυτών, θα ανακοινωθούν σύντομα

Παράλληλα συνεχίζονται τα μαθήματα γιόγκα με την Κωνσταντίνα Κλαδίτη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 4 – 5:30 μμ

Για έγκαιρη ενημέρωση, αλλά και τυχόν αλλαγές, μπορείτε να γραφτείτε στις ενημερώσεις της σελίδας του θεάτρου Λιθογραφείον στο facebook.
Για όλες τις παραστάσεις υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια, ανά κατηγορία, καθώς και ειδική τιμή για φοιτητές τμήματος θεατρικών σπουδών, σπουδαστές δραματικής σχολής ΔΗΠΕΘΕ και ομαδικά θεατρικών ομάδων

Θέατρο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172 & Τριών Ναυάρχων

Κρατήσεις 2610 328394 και με μήνυμα στην σελίδα του θεάτρου στο facebook

Διαβάστε επίσης