Πάτρα: Οι γονείς της αδικοχαμένης Νεφέλης - "Η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας"

με αφορμή την μακάβρια φάρσα - Δέχθηκαν τηλεφώνημα από τους απατεώνες με τα "μαϊμού" τροχαία

Ένας χρόνος ήδη συμπληρώθηκε από την ημέρα που οι γονείς της Νεφέλης Σπηλιοπούλου, ενημερώθηκαν πως η μονοχακόρη τους, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Αράτου και Μαιζώνος, ενώ επέβαινε σε δίκυκλο...και το κακό μαντάτο, πως το παιδί τους δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή,  δεν άργησε να τους ανακοινωθεί από τους γιατρούς.

Από τότε το μαύρο πέπλο του πένθους και του πόνου για την απώλεια της μονάκριβης Νεφέλης, "απλώθηκε" στο σπιτικό τους και στις ψυχές τους. Προσπαθούν μέρα με την ημέρα να συνειδητοποιήσουν τον αναπάντεχο "χωρισμό" από το παιδί τους.

Προ ημερών όπως έγινε γνωστό μέσως επιστολής που απέστειλε στο tempo24.gr, ο χαροκαμένος πατέρας, Γιώργος Σπηλιόπουλος, έγιναν "πρωταγωνιστές" μιας μακάβριας φάρσας. Μπήκαν στο στόχαστρο των απατεώνων που ενημέρωναν τηλεφωνικά άτομα για εμπλοκή συγγενικών τους προσώπων, σε υποτιθέμενα τροχαία και ζητούσαν χρήματα.

Ανατριχιαστική η περιγραφή του περιστατικού, όπου η μάνα της αδικοχαμένης 19χρονης Νεφέλης, άκουγε για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο κάποια φωνή να την αποκαλεί "μαμά"!

Εκείνο όμως που συγκλονίζει, είναι τα λόγια των γονέων της, οι οποίο ανεβαίνοντας τον δικό τους γολγοθά και με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, δηλώνουν " Δυστυχώς, η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και κόντρα στους δράστες αυτής της απάνθρωπης πράξης.Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί"

 

Η επιστολή: 

"Την περασμένη Πέμπτη, 22 του Σεπτέμβρη,  το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μας, με απόκρυψη...από την άλλη άκρη του τηλεφώνου μας  ακούγεται η φωνή ενός παιδιού, 'μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο'!!! 
 η μάνα που ακούει αυτή τη φωνή είναι η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου,  που χάθηκε πριν από 13 μήνες σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου...Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια αυτής της γυναίκας, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της ... είχε ξεχάσει πώς είναι να σε φωνάζει 'μαμά' κάποια φωνή, η Νεφέλη μας ήταν η μοναχοκόρη μας, ο πόνος της που κάποια φωνή τη λέει 'μαμά' είναι μαχαίρι στην πληγή...

Έπαθε κάποιο τροχαίο, λοιπόν, η κορούλα μας; μακάρι να ήταν ζωντανή και να είχε φωνή να μας το αναγγείλει και να τρέξουμε να το διορθώσουμε, μακάρι να μη ζούσαμε τον εφιάλτη της απουσίας της ένα χρόνο τώρα και να ηχούσε πάλι μέσα στο σπίτι μας η γλυκιά και δροσερή της αύρα...

Ήτανε όμως μια ακόμη φάρσα, την ώρα που το πένθος μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται, κάποιοι επέλεξαν κι εμάς να μας κάνουνε μία μακάβρια κι αποτρόπαια πλάκα, ίσως διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό. 

Δυστυχώς, η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και κόντρα στους δράστες αυτής της απάνθρωπης πράξης.Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί. 

Είμαστε ήδη βαθύτατα καταρρακωμένοι με το Γολγοθά της απονομής δικαιοσύνης για το κακό που δεν είναι φάρσα" 

Γιώργος Σπηλιόπουλος
 Σοφία Γαρουφαλή

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ