Πάτρα: Νέα αναβολή για την εφαρμογή του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης;

ο δήμος θα ενημέρωνε μέχρι σήμερα τους πολίτες

Μάλλον πάει πίσω η πλήρης εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης. Ο δήμος είχε ανακοινώσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και την ενημέρωση των πολιτών πριν την έναρξη. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν είχε γίνει καμία ανακοίνωση, γεγονός που οδηγεί ενδεχομένως σε νέα αναβολή. 

Στο μεταξύ το χάος στο κέντρο της πόλης από το διπλοπαρκάρισμα παραμένει... κόντεψαν να σταθμεύσουν ως και πάνω στην πλατεία Γεωργίου. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τον δήμο, με την έναρξη της λειτουργίας του συστήματος, θα έχουν εξασφαλιστεί τα λεωφορεία για την μεταφορά των οδηγών που θα σταθμεύουν στα τρία παραλιακά πάρκινγκ . Πρόκειται για τρία λεωφορεία ένα του Δήμου, ένα του ΚΤΕΛ και ένα του ΟΛΠΑ που θα κάνουν δημοτική συγκοινωνία  για να  μεταφέρουν όσους σταθμεύουν στα πάρκινγκ της παραλιακής  από και προς το κέντρο.

Όσο για το "ξυστό" εισιτήριο για τις θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι στα αζήτητα όπως είχε γράψει το tempo24.gr, ενώ οι οδηγοί δειχνουν να αγνοούν την ύπαρξη των δημοτικών πάρκινγκ στην παραλιακή ζώνη. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ