Ένταση στη Βουλή - Στελέχη της ΛΑΕ πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώην βουλευτές βρίσκονταν στα θεωρία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.

Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη σήμερα της Λαϊκής Ενότητας, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Πετράκος, που βρίσκονταν στα θεωρεία, πέταξαν στην αίθουσα φυλλάδια με μια φράση για τις ιδιωτικοποιήσεις του βραβευμένου με Νόμπελ, Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου. 

xartaki1.jpg

Το γεγονός δεν διέκοψε ούτε την ομιλία ούτε τη συνεδρίαση, ωστόσο σχολιάστηκε από βουλευτές. Μάλιστα τη σχετική φωτογραφία ανάρτησε στο Twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

xartaki2.jpg

Το περιστατικό σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να μην διωχθούν οι βουλευτές που τα πέταξαν.

xartaki4.jpg

«Έπρεπε να φροντίσετε οι συνάδελφοι βουλευτές να είναι σε αυτά τα έδρανα για να σας υπενθυμίζουν τι λέγατε», είπε ο κ. Κεγκέρογλου απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

xartaki3.jpg

Το φυλλάδιο κατάθεσε στα πρακτικά η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή λέγοντας ότι «το αφιερώνω στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που δικαιούνται Νόμπελ υποκρισίας».

dendiasvbggh.medium.jpg

Διαβάστε επίσης