Σήμερα Παναχαϊκή - Αχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό

εισιτήρια - ομαδες - διαιτητές

Στις 4:30μμ ξεκινά σήμερα το ματς μεταξύ Παναχαικής και Αχαϊκής  στο Παμπελοποννησιακό.

Η Παναχαϊκή κυνηγάει τη 2η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και μαζί, αν είναι εφικτό, και μια πειστική εμφάνιση, που θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στο δικό της φίλαθλο κόσμο. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Ο Μπάμπης Αθανασίου από την Αρτα, διαιτητής Β' Εθνικής από τη φετινή σεζόν, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Αχαϊκή. Βοηθοί του θα είναι οι Καλαμπόκης, Κολοσιόνης (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής διαιτησίας η Ελένη Κυριού (Αρκαδίας).
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 5 ευρώ. Ανάλογα με τη θύρα.
Από τη Θύρα 2 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Ρίτσου και Πατρών Κλάους) θα εισέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων αξίας 10 ευρώ (σκεπαστή).
- Από τη Θύρα 3 στην οδό Ρίτσου θα εισέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ (η κερκίδα απέναντι από τη σκεπαστή).
- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο από όποια Θύρα επιθυμούν.
- Από τη Θύρα 1 (παραπλεύρως του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου) και με εισιτήρια αξίας 5 ευρώ θα εισέρχονται οι φίλαθλοι της Αχαϊκής και θα καθίσουν στο «πέταλο».

AXAΪΚΗ. Η ομάδα της Κάτω Αχαΐας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.
«Εμείς ερχόμαστε να παίξουμε στα ίσια και χωρίς σκοπιμότητα», είχε δηλώσει ο Γκόφας. 
Απών θα είναι ο Γιώργος Ντάζος που είναι τιμωρημένος και οι Ρίλντι, Μεντζελόπουλος, που είναι τραυματίες.
 

Διαβάστε επίσης