Πάτρα: Τελευταία μέρα σήμερα για τη διανομή τροφίμων από το Παμπελοποννησιακό - Ποιοι έχουν σειρά

για δικαιούχους του Κοινωνικού Οργανισμού

 Ολοκληρώνεται σήμερα η διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ -στους δικαιούχους και μόνο του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) και του Δήμου Πατρέων (αφορά συνολικά περίπου 6.000 οικογένειες του προγράμματος). 

Είναι η τέταρτη μέρα που  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, οι δικαιούχοι στήθηκαν από τα ξημερώματα στην ουράγια τη διανομή προϊόντων, η οποία γίνεται σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής,  θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την  εγκεκριμένη αίτηση από την ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, καθώς και την ταυτότητά τους.

Όσοι δεν  έχουν εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα, από σήμερα, με την ταυτότητά τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Κοραή 5) ή στα κεντρικά Γραφεία του ΚΟΔΗΠ – Γούναρη 76 στο ισόγειο (υπεύθυνος Μίνως Σταμάτης),  ώστε να ενημερωθούν για τον αριθμό της αίτησής τους και για την ημέρα που θα παραλάβουν τα προϊόντα. 

Σε περίπτωση  αδυναμίας προσέλευσης του δικαιούχου στη διανομή, ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες, ή την αστυνομία) και βέβαια την  ταυτότητά του και όχι του δικαιούχου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων (6.000 περίπου οικογένειες, που αναλογούν σε 12.000 περίπου άτομα) και  επιπλέον επειδή  θα διανεμηθούν και νωπά-ευπαθή προϊόντα (κοτόπουλο και φέτα), ο ΚΟΔΗΠ ζητά από τους δικαιούχους την κατανόησή τους, να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ και του Δήμου, να τηρήσουν τις οδηγίες μας, για  μία αξιοπρεπή διανομή.

Σήμερα Δευτέρα 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ