Οι διακοπές του Βούτση στη Λευκάδα - Παρήγγειλε ποτό και του έφεραν...

Τραγελαφικό περιστατικό

Χαλαρός βρέθηκε προ ημερών στη Λευκάδα ο Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής Νίκος Βούτσης. Οικογενειακά, με τη γυναίκα του και το ένα του παιδί, το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάποια συνοδεία ή φρουρά που να είναι εμφανής.Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος καθώς ελάχιστοι θα μπορούσαν να κάνουν τον συνειρμό, μάλλον λόγω άνετης και… απέριττης εμφάνισης.

Ο κ. Βούτσης εθεάθη σε μαγαζί όπου κάθισε να φάει σε χωριό της Ανατολικής πλευράς του νησιού, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του έγιναν πρωταγωνιστές ενός...χαριτωμένου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Προέδρου της Βουλής είχε παραγγείλει να πιει μια «μαργαρίτα», το γνωστό κοκτέηλ, αλλά η παραγγελία αργούσε και εκείνη είχε διψάσει. Οπότε κάποια στιγμή φωνάζει το γκαρσόνι και ευγενικά του λέει «συγγνώμη, η μαργαρίτα μου αργεί να έρθει;». Για να πάρει την κάπως…άβολη απάντηση «σε λίγο έρχεται κυρία, πρέπει να ετοιμάσουμε τη ζύμη και να ψηθεί»!

Όπως καταλάβατε, ο καλός παραγγελιοδόχος είχε νομίσει ότι η οικογένεια Βούτση ήθελε, μεταξύ άλλων, και μια πίτσα «μαργαρίτα»! Δόθηκαν, ευγενικά πάντα, οι απαραίτητες εξηγήσεις και το ποτό της συζύγου του Προέδρου έφτασε σύντομα.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ