Δήμητρα Λιάνη - Κώστας Σπυρόπουλος: H αποκάλυψη 20 χρόνια μετά

Τι εξομολογείται η σύζυγος του Κώστα Καρρά

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Freddo η σύζυγος του Κώστα Καρρά, η Αγγελική Μπαρούτσου.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως φιλοξένησαν πριν από 20 χρόνια στο εξοχικό τους την Δήμητρα Λιάνη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, οι οποίοι πλήρωσαν τους παπαράτσι για να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Οι φωτογράφοι, όμως, δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Πήραν τα λεφτά και παράλληλα πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά.

«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες.

Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Ομως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά», εξομολογήθηκε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Πηγή: usay.gr

Διαβάστε επίσης