Σε ...σκουπιδοχώρι μετατρέπεται το Ρίο - Τί κατεγραψε ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Ξυλιάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός καθαριότητας

"Η καθημερινή εικόνα που παρουσιάζει η Δημοτική Ενότητα Ρίου κυρίως από τον Καστελόκαμπο έως τα Αραχωβίτικα είναι αποκρουστική, παρ’ όλες τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής με επικοινωνιακά τρικ με δελτία τύπου κ.α. για το αντίθετο, αδιάψευστος  μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός" αυτό διαπιστώνει με επιτόπια αυτοψία ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Ξυλιάς, σχολιάζοντας ότι  "η Δημοτική Αρχή να νοιάζεται για την επικοινωνία και όχι για την ουσία, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει τον κανονισμό καθαριότητας".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ξυλιάς επισημαίνει τους αργούς ρυθμούς στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών παρότι ο Δήμος έχει μισθώσει ειδικό μηχάνημα  που καταστρέφει τα κλαδιά και το προϊόν της επεξεργασίας  μπορεί να χρησιμοποιείται (για λίπασμα) , κατι που έχει ως συνέπεια να μένουν για μεγάλο διάστημα εκτεθειμένα στους δρόμους στις πλατείες, παιδικές χαρές ή καταλήγουν σε δάση και χείμαρρους.

"Κάδοι κατεστραμμένοι ή άπλυτοι με όσους κινδύνους για τους πολίτες όλα αυτά εγκυμονούν. ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΑΤΑΙ  ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ" καταλήγει σε ανακοίνωσή του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ