Άντρια Παναγιωτοπούλου: Επέστρεψε «χρυσή» η Πατρινή που έφερε το Bollywood στη Δυτική Ελλάδα

κέρδισε την 1η θέση στο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BOLLYWOOD (3rd International Bollywood Dance Competition

Ο λόγος για την Άντρια Παναγιωτοπούλου η οποία  κέρδισε την 1ηθέση στο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BOLLYWOOD (3rd International Bollywood Dance Competition) που διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, στο Ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου» υπό την αιγίδα της UNESCO.

Η νεαρή πατρινή αναδείχθηκε από 9μελή κριτική επιτροπή   “BOLLYWOOD STAR OF THE YEAR 2016  - (professional level)” ανάμεσα σε αρκετά αξιόλογες συμμετοχές και χόρεψε τιμητικά στη μεγάλη παράσταση του φεστιβάλ  τη χορογραφία της που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου αποτελεί μέλος και συνεργάτη της 1ηςΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BOLLYWOOD στην ΕΛΛΑΔΑ  (1st BOLLYWOOD ACADEMY GREECE)  καθώς και διπλωματούχο απόφοιτή της αναγνωρισμένη από το C.I.D της Unesco (η 1η  επαγγελματίας δασκάλα BOLLYWOOD εκτός Αθηνών).

Έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood. Διδάσκει Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα και στην Κ. Αχαϊα κι έχει μέχρι τώρα δύο συμμετοχές ως  κεντρική χορεύτρια σε Bollywood ταινίες, «Bindaas 2014» και “Tere Mere Darmiyan” 2015, αλλά και αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις  και συμμετοχές σε πολλές  χορευτικές παραστάσεις και σόου.

Έφερε το Bollywood πριν 3 χρόνια στην Πελοπόννησο κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει  μια μεγάλη χορευτική ομάδα με άρωμα…Ινδίας. Μάλιστα, 40 μικροί και μεγάλοι  μαθητές της (η μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδας στο φεστιβάλ φέτος) εντυπωσίασαν  χορεύοντας  όλοι μαζί επί σκηνής!

Θεωρεί το Bollywood έναν «πολύχρωμο παράδεισο» και μας προσκαλεί όλους να γνωρίσουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΡΑ χορεύοντας!