Πάτρα: Προκηρύχθηκαν οι αγώνες στίβου "Τοφάλεια 2016"

προϋποθέσεις και δηλώσεις συμμετοχής

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου σε συνεργασία με το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας προκηρύσσει τους Αγώνες Στίβου ΄΄ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2016΄΄που είναι ενταγμένοι στη σειρά των Αγώνων του Ελληνικού Γκραν Πρι 2016.

ΤΟΠΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 

Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας - Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, ώρα 17.30΄.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :

α. ΑΝΔΡΕΣ :    100 μ. - 200 μ. - 400 μ. - 800 μ. - 3.000 μ. -

                         Άλμα επί Κοντώ - Άλμα σε Μήκος- Άλμα Τριπλούν -

                             Σφαιροβολία - Δισκοβολία - Ακοντισμός.

β.  ΓΥΝΑΙΚΕΣ : 100 μ. - 200 μ. - 400μ. - 1.500 μ. - 400μ. με Εμπόδια –

                             Άλμα σε Ύψος -  Άλμα Τριπλούν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Αθλητές-τριες των Κατηγοριών Α-Γ, Ε-Ν και  Π-Κ σύμφωνα με την ισχύουσα κωδικοποίηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ . για το 2016.
 Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τους κανονισμούς αγώνων στίβου της IAAF   έκδοσης 2016 - 2017 καθώς και του ΣΕΓΑΣ.
Οι Αθλητές και Αθλήτριες πρέπουν να έχουν μαζί τους τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας , νόμιμα θεωρημένα από Ιατρό όπως προβλέπεται και η συμμετοχή τους στους Αγώνες γίνεται με ευθύνη δική τους και του Σωματείου τους .

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

     Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιουλίου  στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected],  με χρήση - συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου.

     Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με ευθύνη των αθλητών- τριων ή του Σωματείου τους για την επιβεβαίωση αποδοχής της συμμετοχής από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Βόρειας Πελοποννήσου .       

      Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή μετά από την παραπάνω ημερομηνία και καμία συμμετοχή δεν θεωρείται δεδομένη με μόνη τη δήλωσή της .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ :

     Δεν προβλέπεται η κάλυψη εξόδων μετακίνησης σε καμία περίπτωση και μόνο μετά από προηγούμενη συνεννόηση με την Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο θα καλυφθούν έξοδα διαμονής - διατροφής.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ