Αναγνωστοπούλου από Πάτρα: "Όχι μόνο δεν θα φύγουν εκπαιδευτικοί αλλά θα γίνουν και νέες προσλήψεις" - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

δήλωση της υπουργού σε ερώτηση του tempo24.gr

"Όχι μόνο δεν θα φύγουν εκπαιδευτικοί, αλλά θα προσληφθούν και άλλοι". Απάντησε η Σία Αναγνωστοπούλου από την Πάτρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής μαζί με τους βουλευτές Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη με θέμα την πορεία της εφαρμογής της πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στη δυτική Ελλάδα. Η υπουργός απάντησε σε σχετική ερώτηση που έγινε από το tempo24.gr, αναφορικά με ρεπορτάζ του, το οποίο αναφερόταν στις μεταρρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας.


Αρχικά ο κ. Ριζούλιας έκανε αναφορά στην νέα εποχή που έρχεται με τα χρήματα του δανείου το ΕΣΠΑ και το πακέτο Γιούνκερ. Επίσης στους οδικούς άξονες και τους ρυθμούς των εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

Εν συνεχεία η κ. Αναγνωστοπούλου, υποστήριξε ότι ήταν επιτυχής η συζήτηση της Κυβέρνησης για το χρέος. Παράλληλα, επισήμανε ότι το υπουργείο αποκατέστησε καθηγητές που ανέμεναν χρόνια, επέκτεινε το ολοήμερο σε όλα τα σχολεία της χώρας ενώ παραδέχθηκε ότι οι διεκδικήσεις του κλάδου είναι νόμιμες. Σε ότι αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση είπε ότι ξεκίνησαν οι προσληψεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ο Κώστας Σπαρτινός έκανε λόγο για την ποιότητα των τοπικών προιόντων στη δυτική Ελλάδα και πως αυτά μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικά, ενώ επισήμανε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική ανάπτυξη. Ο κ. Σπαρτινός 
παράλληλα είπε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί το αεροδρόμιο του Αράξου ώστε να μεταφέρονται τα τοπικά προιόντα πχ, φράουλα, στο εξωτερικό. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ