"Λουκέτο" στην Θύρα 4 του ΠΑΟΚ εξετάζει ο Κοντονής

μετα απο εισηγηση αρμοδιας επιτροπής

Την εισήγηση της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) για «λουκέτο» στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας φέρεται να εξετάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με τα επεισόδια που είχαν συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με τον Παναθηναϊκό που είχε επίσης τιμωρηθεί με κλείσιμο της Θύρας 13 και πάλι για επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετσι, αυτό που απομένει να αποσαφηνιστεί είναι η έναρξη της τιμωρίας, δηλαδή το από πότε θα ισχύει αυτή η επερχόμενη τιμωρία, αλλά και η διάρκειά της.

Ο ΠΑΟΚ έχει άλλες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις στην Τούμπα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, το πρώτο με τον Πανιώνιο (Πέμπτη 26 Μαΐου - κεκλεισμένων θυρών) και το δεύτερο με τον Παναθηναϊκό (Τρίτη 31η Μαΐου).

Πάντως, ο Κοντονής περιμένει και την έκθεση της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στο Ατρόμητος - ΑΕΚ με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για επιβολή προστίμου και στις δύο ΠΑΕ και όχι κλείσιμο της Θύρας των οργανωμένων οπαδών τους.