Πάτρα: Αντιδράσεις για όσους άνοιξαν στη "νεκρή" αγορά - Κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ

Με κατεβασμένα ρολά συμμετείχαν στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς τα περισσότερα Πατρινά καταταστήματα. Εξαίρεση αποτέλεσαν ορισμένα υποκαταστήματα πολυεθνικών στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου που άνοιξαν λίγο μετά τις 11 π.μ προκαλώντας τις αντιδράσεις των συγκεντρωμένων εμποροϋπαλλήλων.

Οι εμποροϋπάλληλοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος, όταν εντόπισαν ένα από τα καταστήματα του πεζοδρόμου να ανοίγει, αντέδασαν. "Είναι προκλητικό να ανοίγουν μαγαζιά την ώρα που ψηφίζεται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Κλείστε τα μαγαζιά και ελάτε στην πορεία" φώναζαν.

Στο μεταξύ η "γραμμή" του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας παραμένει κατά των επτά Κυριακών, αλλά επισπροσθέτως σήμερα στην κινητοποίηση των εμπόρων προστέθηκε ο αγώνας κατά του ασφαλιστικού και του φορολογικού. Γι αυτό και συμμετέχουν μαζί με την ΟΕΒΕΣΝΑ στις κινητοποιήσεις , με συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας.

Δείτε εδώ τί δήλωσε ο Γιώργος Ρώρος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

 

Διαβάστε επίσης