Πάτρα: “Έκλεισαν” εισόδους επιχειρήσεων που λειτουργούν – Πανό και συνθήματα υπέρ της Κυριακάτικης αργίας – Ποιοι συμμετέχουν – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι 31 Αυγούστου), δηλαδή σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 (προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα). Ωστόσο, για μια ακόμη φορά υπήρχαν αντιδράσεις στην Πάτρα για το άνοιγμα των καταστημάτων.

Πάτρα: "Έκλεισαν" εισόδους επιχειρήσεων που λειτουργούν - Πανό και συνθήματα υπέρ της Κυριακάτικης αργίας - Ποιοι συμμετέχουν - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

(Μέλη του ΠΑΜΕ και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, έχουν αποκλείσει συμβολικά την είσοδο επιχείρησης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου)

Πάτρα: "Έκλεισαν" εισόδους επιχειρήσεων που λειτουργούν - Πανό και συνθήματα υπέρ της Κυριακάτικης αργίας - Ποιοι συμμετέχουν - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Έκλεισαν" εισόδους επιχειρήσεων που λειτουργούν - Πανό και συνθήματα υπέρ της Κυριακάτικης αργίας - Ποιοι συμμετέχουν - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Έκλεισαν" εισόδους επιχειρήσεων που λειτουργούν - Πανό και συνθήματα υπέρ της Κυριακάτικης αργίας - Ποιοι συμμετέχουν - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Απεργία εμποροϋπαλλήλων

Εξάλλου με απόφαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), προκηρύσσεται πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, ενάντια στη συνεχιζόμενη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Την κινητοποίηση στηρίζουν και οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας.

«Ο αγώνας των εμποροϋπαλλήλων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων και στη δουλειά τις Κυριακές είναι στην πραγματικότητα αγώνας όλων των εργαζομένων για την υπεράσπιση του 8ώρου, 5νθημέρου, του 40ωρου, κατάκτηση που εργοδότες και κυβερνήσεις θέλουν να καταργήσουν», επισημαίνει η Ομοσπονδία, ενώ καλεί τα σωματεία-μέλη της σε όλη τη χώρα και τους εργαζόμενους να δώσουν αποφασιστικά την απεργιακή μάχη της υπεράσπισης της Κυριακής με κατά τόπους συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Στηρίζει την απεργία ο Δήμος 

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει την κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων, ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Η συγκέντρωση, οργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος. Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Διονύσης Πλέσσας, Αντιδήμαρχος Διοίκησης. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ