Ο 11χρονος Χάρης πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζεται τη βοήθειά μας

" Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα"

Ο 11χρονος Κερκυραίος Χάρης νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου " Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα".  

Υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016 και η επιθυμία της μητέρας είναι να μεταβούν σε Νοσοκομείο του Λονδίνου "Τhe Harley Street Clinic" για να ακολουθήσουν άλλου είδους θεραπείες καθώς οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αντιθέτως επιβαρύνουν τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό του Χάρη.  

Σήμερα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια του μικρού Χάρη Μ. που δίνει μάχη για τη ζωή του και σημειώνει πως η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να δώσει σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει να ζει απαιτεί τη μετάβασή του στο εξωτερικό. "Για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 80.000€ για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής στο εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού The Harley Street clinic αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού που είναι αναγκαίο για να πληρωθούν τα νοσήλια του 11χρονου, στο εξειδικευμένο Κέντρου του εξωτερικού." αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ΙΣΑ σημειώνει στην ανακοίνωσή του: "Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Εθνικής Τράπεζας, για τη συμβολή του κάθε συμπολίτη μας.

Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου.

ΑΜΚΑ : 01120401672 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 182/5 4501 606 IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606

Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

 
 
 
Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε επίσης