Αύριο Τετάρτη η παρουσίαση του επετειακού λευκώματος του Πανεπιστημίου Πατρών

«Πανεπιστημιο Πατρων 1964-2014: Πενηντα χρονια μετα - μια συνοπτικη ιστορια»

Το επετειακό λεύκωμα «Πανεπιστήμιο Πατρών 1964-2014: Πενήντα χρόνια μετά - μια συνοπτική ιστορία», του ομότιμου καθηγητή του ΠΤΔΕ Σήφη Μπουζάκη, θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 και ώρα 19.30 στην Αίθουσα Τελετών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Πρύτανις, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου, και ο Αν. Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος, Καθηγητής Χ. Γώγος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Χριστίνα Κουλούρη, Καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, ο Ευάγγελος Καραμανωλάκης, Επ. Καθηγητής Θεωρίας της Ιστορίας και Ιστοριογραφίας και ο συγγραφέας.

Θυμίζουμε ότι στο παραπάνω λεύκωμα παρουσιάζεται, με πλήθος ιστορικών τεκμηρίων (θεσμικά κείμενα, μαρτυρίες, φωτογραφίες κ.λπ.), η πενηντάχρονη ιστορία μας, με αναφορά στη διοίκηση, τις Σχολές, τα Τμήματα, τους διδάσκοντες - διδασκόμενους, τις κτιριακές υποδομές, τις κεντρικές μονάδες του Ιδρύματος (βιβλιοθήκη, συνεδριακό κέντρο, μουσεία κ.λπ.), τα ερευνητικά ινστιτούτα και τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Αναλυτικά: https://www.upatras.gr/el/node/5850

Διαβάστε επίσης