Παρουσιάζεται το λεύκωμα «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998», στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Παρασκευή στις 20.30

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας και  το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, παρουσιάζουν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» το λεύκωμα «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Επίδαυρος 1985-1998», με ανέκδοτες φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης στην Επίδαυρο, τραβηγμένες από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης Κωστή Καπελώνη.

Η παρουσίαση του λευκώματος θα πραγματοποιηθεί από τους Κώστα Καζάκο, Ευανθία Στιβανάκη, Βασίλη Κόκκαλη και Κωστή Καπελώνη.

Το μοναδικό ιστορικής αξίας λεύκωμα είναι ένα ντοκουμέντο της ιστορίας του Θεάτρου Τέχνης και στις σελίδες του εμφανίζονται μερικές από τις σημαντικότερες μορφές του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου. 

leykoma_theatro_texnis-3.jpg

Περιέχονται 1985 ασπρόμαυρες αναλογικές φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στην Επίδαυρο, όπου το Θέατρο Τέχνης είχε παρουσιάσει 17 παραστάσεις αρχαίου δράματος. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από τις πρόβες των έργων στο κοίλον του Θεάτρου. Περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες από τις παραστάσεις και την προετοιμασία των ηθοποιών στα καμαρίνια, αλλά και εκτός σκηνής. 

Το φωτογραφικό λεύκωμα είναι μια έκδοση του Θεάτρου Τέχνης και των Εκδόσεων Αιγόκερως. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ