ΝΔ: Ικανοποίηση για την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές

"Ξεπερασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη"

«Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις» η συμμετοχή των νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές ψηφοφορίες της Κυριακής για την ανάδειξη αφενός των συνέδρων που θα λάβουν μέρος στις εργασίες του 10ου τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22 με 24 Απριλίου, και, αφετέρου, των προέδρων και των διοικητικών συμβουλίων  στις 339 Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜΤΟ) του κόμματος.

Λόγω, μάλιστα, της αυξημένης προσέλευσης στις κάλπες, αργά το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό από τη Συγγρού ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών (ΚΕΦΕ, έπειτα από εισήγηση του γραμματέα Οργανωτικού Β. Σπανάκη αποφάσισε την παράταση της ψηφοφορίας  και μετά τις 19:00, καθώς μηνύματα από όλη της Ελλάδα έκαναν λόγο για συνεχή και αδιάκοπη προσέλευση ψηφοφόρων.
    
Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό «την αυξημένη απήχηση που βρίσκει στην ελληνική κοινωνία το κόμμα της αξιωματικής κόμματος υπό τη νέα ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ακόμη ότι το Συνέδριο της ΝΔ,  το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες, θα αποτελέσει «σταθμό στην πορεία που έχει χαράξει η ΝΔ για να γίνει ξανά η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».

Διαβάστε επίσης