Ο Κώστας Πελετίδης ξεκίνησε ήδη την πορεία για την ανεργία-Επισκέψεις σε Δημάρχους ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

διαδοχικά στους Δήμους Αθηναίων, Ασπροπύργου και Σικυωνίων (Κιάτου)

Νέες συναντήσεις είχε σήμερα η δημοτική Αρχή, με εκπροσώπους δήμων, για την οργάνωση της πορείας αγώνα ( Πάτρα – Αθήνα ) για την ανεργία, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν διαδοχικά τους Δήμους Αθηναίων, Ασπροπύργου και Σικυωνίων (Κιάτου), όπου έθεσαν  υπ΄ όψιν των συνομιλητών τους, το διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, όσο και ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, αλλά και οι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστάσιος Λεονάρδος και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Νανόπουλος,  δήλωσαν πως θα στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και θα την ενισχύσουν με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Μπρούλιας, τόνισε πως ο Δήμος της πρωτεύουσας θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Οι προγραμματισμένες συναντήσεις της δημοτικής Αρχής, θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη με τους Δημάρχους των Μεγάρων και της Ελευσίνας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ