Και ο Ανδρέας Μαζαράκης υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ-Τι δήλωσε στο tempo24.gr-Είχε προηγηθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Μάκκα

στις αρχες απριλιου η τελικη διαδικασια εκλογης

Την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε μέσω δήλωσή του στο tempo24.gr ο γιατρός Ανδρέας Μαζαράκης.

"Πρόκειται για οριστική απόφαση να διεκδικήσω τη θέση του πρέδρου της ΝΟΔΕ" είπε ο κ. Μαζαράκης που και στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε την απόφασή του χθες ύστερα από διαβουλεύσεις με στελέχη της ΝΔ.
Έτσι την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας θα διεκδικήσουν δύο (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) στελέχη του κόμματος στον Νομό. 
Ο σημερινός πρόεδρος Γιάννης Μάκκας που πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του με δηλώσεις του στον Antenna Patraς 105,3 και ο Ανδρέας Μαζαράκης.
Σημειώνεται οτι η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΟΔΕ αναμένεται στις αρχές Απριλίου. Θα έχουν προηγηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη των Συμβουλίων των Τοπικών Επιτροπών και των τομεαρχών, οι οποίοι και αποτελούν το εκλεκτορικό Σώμα που θα εκλέξει τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ