Παπαθεοδώρου: Για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ καμία απάντηση

από τον τόσκα

Τελικά, όχι μόνο δεν απάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, αλλά αρκέστηκε στο να επαναλάβει ανύπαρκτες δικαιολογίες για την αποτυχία του.

Εμείς είπαμε τα εξής:  από τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποχώρησε η Διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ. από τον χώρο πλησίον των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50, έχουν γίνει 12 επιθέσεις με βόμβες μολότοφ , από ομάδες των «γνωστών- αγνώστων» κουκουλοφόρων, με συνεχώς αυξανόμενη επικινδυνότητα, κι έχουν επανειλημμένα κινδυνεύσει  εργαζόμενοι, μέλη του ΠΑΣΟΚ , διερχόμενοι πολίτες, αλλά και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, 17 τον αριθμό, που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των γραφείων. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και οχλήσεις της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά και βουλευτών προς τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό, η αστυνόμευση της περιοχής παραμένει πλημμελέστατη. Θύμα της πρόσφατης επίθεσης, την Παρασκευή 5/2/2016, ήταν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αρβανιτίδης, του οποίου η ζωή και η σωματική ακεραιότητα ετέθη σε κίνδυνο. Η ολιγωρία, και η αδράνεια του κ. Υπουργού ως  Υπουργού Αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη είναι πλέον σκανδαλώδεις.

Ποια είναι η Στρατηγική του κ. Υπουργού όταν διαπιστώνει απλά τις δώδεκα επιθέσεις στα γραφεία πολιτικού κόμματος και δεν αντιδρά. «Αφήστε τα παιδιά να παίζουν με τις μολότοφ στα Εξάρχεια;» Γιατί εμείς και οι πολίτες της γύρω περιοχής αυτό καταλαβαίνουμε. Η αποτυχία της πολιτικής του είναι σε τέτοιο σημείο ορατή, που η παρουσία του στη συγκεκριμένη θέση απονομιμοποιεί κάθε εγχείρημα ορθολογικής   αντεγκληματικής πολιτικής. 

Διαβάστε επίσης