Με τον Ηρακλή παίζει η Παναχαϊκή στο βόλευ

Λυκούδης: «Στόχος μας η νίκη με Ηρακλή»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ενόψει του αυριανού εκτός έδρας, αγώνα με τον Ηρακλή για την 15η αγωνιστική της volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο γήπεδο της Μίκρας και το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η  αποστολή αποτελείται από τους εξής: Ν. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Γ. Λιβαθηνός, Μ. Σαρικείσογλου, Ι. Βάλτερ, Χ. Τόρες, Σ. Βλαχοστάθης, Β. Κωστόπουλος, Σ. Ντονάς Ν. Μαυραγάνης, Π. Χρηστιάς, Μ. Ιτάλο, Κ. Βασιλάκος και Θ. Γωργακόπουλος. 

Ο Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά τον ίδιο στόχο έχει και ο αντίπαλος μας.

Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Εκτίμηση μου είναι ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση αλλά και στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ