Αδειάζει το ρόστερ του Ολυμπιακού

Δεν αποκλείεται το τελευταίο τριήμερο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις

Οχτώ ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μάρκο Σίλβα ήθελε να έχει λιγότερους παίκτες στη διάθεσή του και να είναι πιο ευέλικτος στις επιλογές του.

Ήδη έχουν αποχωρήσει οι Γιαταμπαρέ (Βέρντερ), Ντοσεβί (Σταντάρ Λιέγης), Τζανδάρης (δανεικός στον Πανιώνιο), Ιωαννίδης (ως ελεύθερος στον Αστέρα Τρίπολης), Γούτας (δανεικός στη Ξάνθη), Μπεν (δανεικός στον Λεβαδειακό), Ολαϊτάν (δανεικός στην Κόρτραϊκ) και Γιαννιώτας (δανεικός στον ΑΠΟΕΛ).

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου», δεν αποκλείεται το τελευταίο τριήμερο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα σενάριο για να «σπάσει» ο δανεισμός του Ερνάνι και να επιστρέψει στην Πόρτο, αφού θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να πραγματοποιήσει την αποθεραπεία του στο σπίτι του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Μόντρεαλ για την αγορά του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος όμως παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστέι στο εξωτερικό και γίνεται προσπάθεια να πάει στην Άουγκσμπουργκ.

Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και οι Μανιάτης, Αυλωνίτης, αφού φαίνεται πως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Μάλιστα, για τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών ακούγεται πως η αυστριακή Στουρμ Γκρατς έχει ζητήσει δανεικό τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα κριθεί εντός της ημέρας.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης