Έκοψε την πίτα της η Νεανική Μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας

βραδια γεματη μελωδιες

Στην κατάμεστη αίθουσα του Θεατρικού Εργαστηρίου Αιγείρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νεανικής Μπάντας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας. 

Οι μουσικοί και ο αρχιμουσικός Παναγιώτης Παναγάκος είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους φιλόμουσους παριστάμενους και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον και να απολαύσουν τη συναυλία της Νεανικής Μπάντας, που κινήθηκε σε εορταστικούς μα και σε σύγχρονους ρυθμούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον αρχιμουσικό, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη και μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια χρονιά καλύτερη!

Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας π. Χαράλαμπος Καρούζος με τον Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αιγών π. Μιχάλη Σερβέ ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη της Μπάντας, την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη βοήθεια μητέρων εθελοντών.

Ακολούθως απηύθυναν χαιρετισμό οι: Ηλίας Σταθακόπουλος (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγείρας), Βασίλης Χριστόπουλος (Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας) καί Αναστασία Ευσταθίου ( συγγραφέα, διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, εκπαιδευτικό και σύμβουλο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιάλειας).

Την εορτασική συναυλία και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους οι: Δημήτρης Μπούρδος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγιάλειας), Γεώργιος Ράλλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιάλειας), Κωνσταντίνος Μουστερής (Προεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων "ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ"), Άγγελος Σταύρου (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγών), Τάσος Θεοδωρόπουλος  (Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας) κλπ.

Η Νεανική Μπάντα της Φιλαρμονικής παρουσίασε στο Α' μέρος της συναυλίας εορταστικές μελωδίες στο πνεύμα των ημερών , όπως: The Most Wonderful Time of the Year, The Twelve Days of Christmas, Jingle Bells Fantasy, 3 Christmas Parade κλπ., μα και πασίγνωστες κινηματογραφικές και ροκ μελωδίες στο Β' μέρος, οπως: Star Wars, Raiders March,We will Rock You, Born to Be Wild, Eye of the Tiger κλπ .
Η προσπάθεια των μουσικών άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν. 
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η στιγμή που τόσο ο παριστάμενος αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ακράτας κ. Χρήστος Ασημακόπουλος, όσο και ο υπαρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Αιγείρας κ. Δημήτρης Μίχαλος διεύθυναν τιμητικά κομμάτια απο την εορταστικη συναυλία!
Λίγο προτού ολοκληρωθεί η πολύ όμορφη αυτή βραδιά, ο αρχιμουσικός αφού ευχαρίστησε και πάλι το κοινό για τη ζεστή παρουσία του, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις μητέρες των μουσικών και όχι μόνο, που όλες είχαν αφιερώσει χρόνο και έβαλαν όλη τους τη μαγειρική τέχνη, δημιουργώντας έναν πλούσιο μπουφέ που όλοι απόλαυσαν. 

Ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες: Άννα Νικολουλοπούλου, Ελένη Μίχαλου, Γιώτα Λιβανά, Ράνια Σερβέ, Ίλυα Κρυώνη, Αγγέλα Καραβά, Κατερίνα Ζηρογιάννη, Ανθή Γιαννούλη, Αργυρώ Αποστολοπουλου, Σπυριδούλα Βουρλιώτη, Ρουλα Βλαχοπούλου, Στεφανία - Ευσταθία Παναγάκου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Αιγείρας καθώς και τη PIZZAMANIA για τις εκλεκτές μαγειρικές δημιουργίες τους!
Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας, που αποδείχτηκε πολύ "ζεστή" και άψογη από άποψη ακουστικής.