Πάτρα: Οδηγούς για πρόσληψη ζητά το ΚΔΑΠ/ΜΕΑ

Δίμηνη πρόσληψη

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών του ΚΔΑΠ/ΜΕΑ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο (2) μηνών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας αυτού από την αρμόδια Διεύθυνση

3. Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ' (D) κατηγορίας.

4. Ισχύον Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

5. Ισχύουσα Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού.

6. Υπεύθυνη δήλωση κατά το Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία επιλέγονται.

8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης έχουν απασχοληθεί σε φορείς του δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009, με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

Σε ότι αφορά τους τίτλους σπουδών και εν γένει την διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, ισχύουν όσα προβλέπονται στο Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ του ΑΣΕΠ με ημερομηνία έκδοσης 23/01/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών φορέων Εποχικού (ΣΟΧ). ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία (ισόγειο) του ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δ. Πατρέων» (Γούναρη 76 τηλ: 2610-390.975), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 13/1/2016 έως τις 18/1/2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ