Αχαΐα: Συγκλονιστική ιστορία - Τη μέρα που "έφυγε" η μητέρα της έμαθε για τον διορισμό της στο Λιμενικό!

η κατερίνα δριμάλα από τον κάτω αλισσό γράφει...

Ένας χρόνος χωρίς τη Μαρία Δριμάλα – Ντρενογιάννη. 

Η θλίψη στον Κάτω Αλισσό μεγάλη και το πένθος βαρύ για την οικογένεια του Θόδωρου Δριμάλα. Πριν από ένα χρόνο η Μαρία Δριμάλα-Ντρενογιάννη, “έφυγε»  από τη ζωή.

Το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, τελέστηκε το ετήσιο Μνημόσυνοστην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στον Κάτω Αλισσό.

Η Μαρία Δριμάλα πάλαιψε γενναία , αλλά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας πίσω της απαρηγόρητους τον σύζυγό της Θόδωρο από τον Κάτω Αλισσό και τα τρία της παιδιά, την Κατερίνα τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη

Η κόρη της Κατερίνα Δριμάλα έγραψε:

“Ο καιρός κυλάει γρήγορα… πολλοί μας έλεγαν ότι ο χρόνος θα γιατρεψει τις πληγές της απώλειας…ένα είναι σίγουρο… Ότι η απουσία μεγαλώνει όσο περνάει ο χρόνος!!!Για εμάς ήταν σκληρή η απουσία σου,γιατί έφυγες νωρίς, δεν πρόλαβες να ζήσεις κ να ευχαριστηθεις την οικογένειά σου…Για εμάς ταξιδευεις εκεί ψηλά κ στεκεσαι δίπλα μας έστω κ αν πέρασε ένας χρόνος!!!Μανούλα σ ευχαριστώ για το “καλό» που μου έστειλες από εκεί ψηλά, υπόσχομαι να σε κάνω υπερηφανη!!!».

Η Κατερίνα είχε δώσει εξετάσεις πριν από ένα χρόνο στο Λιμενικό Σώμα. Η μητέρα της “εφυγε» χωρίς να προλάβει να καμαρώσει την κόρη της Υπαξιωματικό του Σώματος! Τα νέα της κατάταξης της Κατερίνας στο Λιμενικό ήρθαν δυστυχώς ένα χρόνο αργότερα. Η επίσημη μέρα κατάταξης της Κατερίνας είναι η 12η Ιανουαρίου. “Είναι η μέρα που “έφυγε» η μητέρα μου από τη ζωή. Γι αυτό το θεωρώ ως ένα μεγάλο δώρο που μου έστειλε η μαμά μου από εκεί ψηλά», σημειώνει η Κατερίνα Δριμάλα.