ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: 25 χρόνια ο Νίκος Τεμπονέρας ζει μέσα στους αγώνες της νεολαίας και του λαού

Πρόσκληση στην επέτειο μνήμης το προσεχές Σάββατο

Η επέτειος της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα είναι ημέρα μνήμης. 

25 χρόνια συμπληρώθηκαν από το βράδυ της 8ης Γενάρη του ‘91 όταν παρακρατικοί, στελέχη της δεξιάς ως φυσικοί αυτουργοί με την κάλυψη ηθικών αυτουργών δολοφόνησαν έναν πρωτοπόρο αγωνιστή.  

25 χρόνια μετά τη δολοφονία του, ο Νίκος Τεμπονέρας ζει μέσα από τους αγώνες του νεολαίστικου, εκπαιδευτικού αλλά και του εργατικού κινήματος. 

25 χρόνια μετά η θυσία του παραμένει επίκαιρη και ζωντανή στη μνήμη μας και στη καρδιά μας. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα, από εκεί που άφησε το νήμα ο Νίκος Τεμπονέρας εκείνο το σκοτεινό βράδυ της 8ης Γενάρη του ‘91, για να πετύχουμε όλα εκείνα για τα οποία το νεολαϊστικο και εκπαιδευτικό κίνημα αγωνίζεται χρόνια τώρα, τη δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση για όλους, την αξιοπρεπή εργασία και διαβίωση για όλο τον ελληνικό λαό. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί τους κατοίκους της Πάτρας να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.

 Όλοι.ες το Σάββατο 9 Γενάρη 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στη συγκέντρωση στο σχολικό συγκρότημα Νίκος Τεμπονέρας στην πλατεία Βουδ (Υψηλά Αλώνια, Πάτρα).   

Διαβάστε επίσης